Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nőnek van még esélye újból párkapcsolatra?
40-es: igazad van és jó én elfogadom de azért érzed legalább egy icipicit a dolog pikantériáját?
Ismerkedni akar azt kérdezi tőlünk, hogy 'van e még esélye', ez azért elég önbizalom hiányosan hangzik valljuk be, hiszen 30 évesen még nem kéne valakinek lemondania a szerelemről-társról-párkapcsolatról.
Én erre oké bepróbálkoztam, erre ő lepattint.
Hadd tartsam kicsit furcsának, hogy itt esélyekről faggat minket, közben meg a közeledést alapból elutasítja.
Lehet ezért nincs esélye és a válasz NEM, ahogy fentebb írta is valaki, holott én nem írnék le 30 körül egy nőt.
Igen 30 felett már tele vagyunk sérelmekkel, nők férfiak egyaránt. Aki meg nem az nem tapasztalt, és azt se szokták szeretni, hogy nem ismeri magát ki a kapcsolati világban...
Tehát szívás 30-35 felett, de nem lehetetlen...csak hatalmas szerencse kell hozzá
Ne bántsátok már vagy ellemezzétek ki szegény csajszit, biztos kedves aranyos kis csaj 😉 föl a fejjel!💪
Szerintem még teljesen normális ha egy ilyen kérdést névtelenül tesz föl az ember ,mert megkérdezed ezt a barátodtól vagy a barátnődtől is bármikor, nincs ebben semmi.
Én 35 éves férfi vagyok és igaz szingli ezért okoskodni nem akarok😄.
De egy biztos, hogy van esélyed, én sem adom föl ,bár elég sok rossz dolog ért az életben mostanában ,ráadásul pont egy veled egy idős lány utasította el a közeledésem nem régen ezért eléggé magam alatt vagyok mivel úgy éreztem meg találtam a nagy őt ,de sajnos ő ezt nem így gondolja,
meg lehet érteni őt is ,elég hosszú idő kellett hogy egyáltalán elkezdtem kezdeményezni,de szerettem volna előtte egy kicsit megismerni hogy tudjam ez nem csak egy föllángolás,
de sajnos hiába hiszen ő másképpen gondol rám és nem tud többet érezni irántam.
Kicsit eltértem a tárgytól bocsi, a lényeg az hogy megtudtam hogy valami baj biztosan velem van mert nagyon benéztem valamit,és ezen kell változtatni,rosszul ítélem meg az embereket és az élethelyzeteket, ami valószínűleg azért is lehet mert magam sem tudom igazán hogy mit is szeretnék.
Először azt hittem hogy csak a tudatába szerettem bele annak hogy talán együtt lehetünk majd, talán ez vezetett meg. Mindenkinek van egy keresztje ami miatt nem úgy megy az ismerkedés vagy a kapcsolat ahogy annak mennie kellene. Remélem érted mire gondolok.
Szerintem ne add föl csak döntsd el hogy egy olyan úton fogsz járni ami a földön tart és nem ringat illúziókba.
Sok sikert és kitartást neked 🍀💪😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!