Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nőnek van még esélye újból párkapcsolatra?
Elmondom mi lesz, ha család és gyerek miatt áll neki párt keresni: kifog valami istenbarmát és mivel annyira rohan a viszkető méhe miatt, észre sem fogja venni az intő jeleket, csak akkor, mikor már összeköti vele a gyerek. Aztán vagy kiralatéletet él a halott kapcsolatban vagy megy szingli maminak.
Meg kellene már tanulni, hogy ha van egy megfelelő társunk és még a korunk lehetővé teszi, akkor elgondolkodunk a gyerekvállaláson, amennyiben szeretnénk.
De ha nem így alakul az életünk, nem erőltetjük a gyerekszülést mindenáron, mert a maradék jót is elbsszuk vele az életünkben.
Nem pedig fordítva. Ki a fene akarna egy eszköz lenni arra, hogy megvalósítsd bármi áron, amit akarsz és nem is az számít igazán, aki veled van?
5
Én például nőként is azt vallom, hogy nem így kell családot alapítani, hogy én márpedig családot alapítok és ehhez keresek asap egy kellékférfit.
Ha kifut az időből, kifut, inkább ne legyen akkor soha gyereke, minthogy valami jöttmenttel jó gyorsan összeáll, hogy összehozzon egyet és beteljesítse a biológiai programját.
Nem azt írtam, hogy mindenáron gyereket szeretnék ha törik, ha szakad, meg hogy mindegy kivel csak legyen, hanem azt hogy szeretnék.
Se többet, se kevesebbet.
Szerintem bőven van még esélyed párkapcsolatra!
Én pasi vagyok, 41 éves, és nem rég vagyok egyedülálló. Mégis, reménykedek, hogy nem maradok kapcsolat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!