Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi esetleg még 30 éves korában is szűz, azaz még semmi sikerélménye nem volt párkapcsolat terén akkor annak mi lehet az oka?
Önbizalomhiány, introveltáltság, belső frusztrációk.
Nem, semmi köze a külsőhöz, anyagiakhoz! Ha valaki nyitott személyiség, elfogadja önmagát, akkor megtalálja a lehetőségeket, és fog is kezdeményezni.
Itt a külső és belső esetén a tipikus "tyúk vagy a tojás" helyzet áll fent.
Ha valaki alapból nem túl szerencsés külsőre, akkor az korán sok visszautasítást kap, emiatt a belső is torzul ("Minek tegyek bármit, ha ronda vagyok").
Ha pedig jó volt a külső, de necces belső miatt már az 1. randik is kudarcba fulladtak, akkor a külső is el lesz hanyagolva. ("Minek tegyek bármit, ha úgyis ejtenek a nők").
Például, ha nekem sose lett volna kapcsolatom, akkor még mindig olyan ruhákat hordanék 30 felett, mint egy "anyuci fia" gimis. Nő nélkül most se tudok normális, nekem jól álló ruhákat venni.
Illetve, ha nem lett volna a legutóbbi exem, akkor az eggyel korábbi kapcsolat miatt úgy érezném, hogy kevés vagyok én bármelyik nőnek, minek erőltessek bármit is.
De összességében a belső hozzáállás a fontosabb, különösen az önbizalom ÉS önkritika.
Önbizalom nélkül nincs/alig van kezdeményezés, de ha van, garantált a kudarc.
Önkritika nélkül pedig az ember mindig ugyanazokat a hibákat ismétli, majd megállapítja, hogy a nők a h.lyék.
Ha mindkettő hiányzik, akkor jönnek az itteni inceles teóriák, alternatív valóságok, ld. black pill és társai: "xar vagyok világ szerint, de azért mert a világ is xarul működik".
Néhányan remekül leírtak.
A fiatalon nagy kedvel való próbálkozások amelyek adott esetben elutasításban részesültek, a másik nem/illetők felé való érdeklődés amelyre semmilyen pozitív válasz reakció nem érkezik, illetve az adott személy passzívan sem kelti fel senki érdeklődését, ezek mind olyan dolgok amelyek folyamatosan rombolják az adott ember önbizalmát és eltorzítják az önképét. Szóval gyakorlatilag önbizalomhiány, amely a külsőre és viselkedésre is komoly hatással van, ezért egy idő után képtelen lesz mélyebb emberi kapcsolatokat kialakítani.
8-as egész jól leírta.
Igen, én is ilyen vagyok, pont 30, és ha nem is semmi sikerélményem nem volt, de nem sok. Az elmúlt 11 évben semmi, előtte apróbb próbálkozások voltak lányokkal, de azokból sem lett semmi komoly, szóval kb. 0 a tapasztalat.
Óvodában az egyik lány nagyon tetszett, a kezeit piszkáltam meg nyomogattam mindig, folyamatosan leszóltak érte a szüleim is, az óvónők is stb.
Általános iskolába volt egy lány, akibe szerelmes voltam, na mindenki mással lógott a barátaim közül, csak velem nem. És velem nem csak ő volt bunkó, hanem a barátnői is, mindhárman.
Középsuliba mindenki engem cseszegetett, srácok is, lányok is. Ott is volt, aki megtetszett, próbáltam közelebb kerülni hozzá, ő is mindig másokkal lógott, velem nem is foglalkozott.
Egyetemen felnőttként bár nem piszkált senki, de ott is hiába próbálkoztam, flegma fej, hogy nézel ki, mit képzelsz magadról, szerinted tényleg egy ilyen csaj szóba áll veled?, és hasonló finomságokat hallottam mindig. Ja meg akiket ismertem csajok, ők meg áradoztak mindig az 1 db jóképű gyerekről, és körbeugrálták mindig. Ezt kellett hallgatnom, és néznem.
Tetszett 1 csaj nagyon, jóba voltunk, kedves volt mindig velem, kihívott beszélgetni is néha stb. Megkérdeztem a legjobb akkori barátomat, hogy neki mi a véleménye erről. "Ő mindenkivel ilyen, csak kedves stb." mondom jó, ez mondjuk igaz volt nagyrészt, de én beleláttam picit többet.
Aztán az akkori barátom elmondta a csajnak ezt,mint később megtudtam, onnantól a csaj nem mosolygott rám, unott fejjel nézett, és semmi interakció nem történt.
Aztán még sokat eljártunk haverokkal sok éven keresztül helyekre, nagyon sokat kezdeményeztünk, próbálkoztunk. Semmi eredmény, mindig csak a fapofa, vagy pofavágás, szó nélkül otthagyás és hasonlókat kaptuk.
Munkahelyen is ugyanez, hiába próbálunk bármi kedveset tenni/csinálni, semmi reakció, ignorálás stb.
Nincsen semmilyen testi gondom, nem vagyok mentális beteg sem, csak szar génekkel születtem. És ez határozza meg az egész életem... ennyi mindössze... Nos akkor lehet elgondolkozni.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!