Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi esetleg még 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi esetleg még 30 éves korában is szűz, azaz még semmi sikerélménye nem volt párkapcsolat terén akkor annak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem akart felszedni egyetlen nő sem a 33 évem alatt. Számomra egyetlen megoldás a folyamatos prostizas maradt, mert sose lesz olyan nő, aki összejönne velem.
2021. okt. 5. 01:02
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

#11-nek:

Annyi a titok, hogy neked kell őket felszedni és nem fordítva...

2021. okt. 5. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Nálam elsősorban neurolingvisztikai okai vannak. Ami azt is jelenti, hogy amint elhagytam Magyarországot és nem magyar nőkkel ismerkedtem már sikerem lett
2021. nov. 6. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ronda és ebből fakadóan önbizalom hiányos.
2021. nov. 7. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy állandóan próbálkozik és a 100+ visszautasítás után feladja. Nálam ez van. Volt egy komoly kapcsolatom, ami 4 évig tartott, azóta majdnem 3 éve egyedül vagyok 18 nővel volt 33 randim, de egyikkel sem tudtam lefeküdni. 1 nő volt, aki eljött többször is a lakásomba, 1 nőnél meg a lakása előtt buktam el. A többivel 1-2 randi. Lehet én vagyok a hibás nem tudom.
2021. nov. 7. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
13/15 na látod, ezt kell tenni. Nekem meg Szegedet kell elhagyni és sztem akkor lesz párom.
2021. nov. 7. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!