Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sok nőnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok nőnek hogy egy férfinak legyen autója? (Ha a nőnek van akkor miért fontos vagy csak sok nő bele akar ülni a jóba, kényelembe?)

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
83%
Főleg a vidékieknek fontos ez. A fővárosban ritkán hallom, hogy ezen hisztine valaki, de vidéken valóban fontos. Gyakorlatilag ha nincs autód, nem tudsz semmi értelmeset csinálni.
2021. szept. 26. 09:23
 52/60 anonim ***** válasza:
89%

51

Osztom

Biatorbágy = Vidék!

2021. szept. 26. 09:34
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fontos. Bp-en lakom, mindenhová elvisz a BKV, a kocsik meg állnak a dugóban. Ha mégis kell, akkor meg lehet hívni Boltot, bérelni Limot vagy Greengot.

Vidéken lehet számít az autó.

2021. szept. 26. 09:57
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1137..

Érdemes egy pillantást vetni a kettős mércére azért.

2021. szept. 26. 10:31
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fontos, Budapesten élek, itt inkább felesleges az autó. Nem is tudok vezetni, nem is akarok és nem várom el.
2021. szept. 26. 10:52
 56/60 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem egy ferfi magabiztosabb, ha van kocsija, nagyobbnak erzi a penisze hosszat.
2021. szept. 26. 11:00
 57/60 anonim ***** válasza:
21%
Nem falusi picsával kell összejönni, aztán nincs ilyen probléma.
2021. szept. 26. 11:13
 58/60 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem alap, hogy legyen.Bár fontos, de nem perdöntő. Én kisvárosban élek és a munkám miatt sokat ingázok. Nagyon fura lenne ha a barátomnak nem lenne és minden utazást,nyaralást, varosnézést mint egy sofőrszolgálat nekem kellene hozni a kapcsolatban. Ellenben ha a fővárosban élnék tuti hogy eladnám annyira szuper a tömegközlekedés.
2021. szept. 26. 11:16
 59/60 anonim ***** válasza:
64%

Most van először olyan férfi mellettem, akinek van autója és 30 éves vagyok. Nekem 4 éve van. Ezelőtt egyik pasimnak sem volt, mindig mondták, hogy minek az, felesleges, van vonat, busz, bicikli stb. Persze, azért amikor menniük kellett ügyet intézni, orvoshoz vagy nagybevásárlást csinálni vagy családot látogatni, akkor érdekes módon eszükbe nem jutott felülni az említett eszközökre, mindig autóval akartak menni.

Az egyik folyton elkérte az enyémet, meg is tankolta, és ennyi. Kitakarítani? Nuku. Szervízbe belefizetni? Kötelezőbe fizetni? Nuku. Mikor rákérdeztem, hogy esetleg belefizetne-e, ha már folyton elviszi, akkor fel volt háborodva, hogy de hát ő megtankolja, és hogy ezeket amúgy is ki kéne fizetnem, ha ő nem használná...

Sőt, volt olyan, amelyik kifejezetten kérte, hogy amikor együtt vagyunk, hadd ő vezessen, mert az hogy néz ki, hogy a nő vezet.

Na, soha többet ilyen olcsójános, elég volt! A mostani páromnak van, és érdekes, sosem volt ebből vita, azóta nincs bennem rosszérzés, senki nem dzsuvázza össze a kocsimat, nem szól bele, ki vezet stb.

Egyébként Budapestiek vagyunk, és igen, meg lehet lenni nélküle is, nem is használjuk napi szinten, de amikor kell, akkor nagyon jól jön.

2021. szept. 26. 15:26
 60/60 anonim ***** válasza:
32%
Mert az olyan nõk a wcre is kocsival mennek, es hozza van nove a fenekukhoz (nem is tudom, hogy wcznek igy:). Nem kell sajnálni, ha valamelyik emiatt dob, jobb ha olyannal nem jossz ossze.
2021. szept. 27. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!