Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sok nőnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok nőnek hogy egy férfinak legyen autója? (Ha a nőnek van akkor miért fontos vagy csak sok nő bele akar ülni a jóba, kényelembe?)

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
29%

29

Hát, szeretetből nem lesz családiház, nem lesz kifizetve belőle a számla, nem lakik jól vele a család, és nem lesz belőle nyaralás sem! Egyébként az általad felsorolt tulajdonságok, mint pl. az intelligencia, együtt járnak a jó anyagi helyezettel!

2021. szept. 26. 01:40
 32/60 anonim ***** válasza:
23%
Mondtam én. Aki még mindig nem hisz nekem az a #31-es kommentet olvasva talán elhiszi nekem, hogy miért kell menekülni a magyar nőktől és minél előbb elhúzni ebből az országból.
2021. szept. 26. 01:45
 33/60 anonim ***** válasza:
73%
32, menj csak, más országokban biztosan nincs igényük az embereknek anyagi biztonságra és teljesértékű, élményekkel teli életre. Biztosan minden nő megelégszik a semmivel és szeretne a semmire családot alapítani. Nyilván csak a magyar nők szeretnének méltóságteljes életet egyedül a világon, úgyhogy már pakolhatsz is, a magadfajtát bárhol máshol a világban tárt karokkal várják a nők!
2021. szept. 26. 01:50
 34/60 anonim ***** válasza:
9%

Ez egy magyar nő gondolkodása. Ellenben külföldön amikor német nővel éltem párkapcsolatban, ő mindig hangsúlyozta, hogy nincs szüksége férfiakra, hogy eltartsák, mert ő is el tudja tartani magát és ki tudja fizetni azt amire igényei vannak. Mondta, hogy nem is érti, hogy más nők hogy várhatják el, hogy férfiakkal tartatják el magukat, hisz felnőtt emberek, nem tudják saját magukat eltartani? (Gondolván a nem-német nőkre)

Ezek szerint a magyar nőknek ez nem ilyen egyértelmű. Nekik az az egyértelmű, hogy ahogyan az apukájuk eltartotta őket, ők is ugyanúgy tartattják magukat más férfiak, de hogy nem maguk mennék el dolgozni, hogy fizessék a saját nyaralásukat vagy étterembe járásukat mint pl a német nők az fix...

2021. szept. 26. 01:57
 35/60 anonim ***** válasza:
82%

Azok a nők, akik csóró szerencsétlennek érzik, ha nincs egy férfinak autója, nem tudom, hol élnek.

Én sose vártam el MÁSTÓL a kocsit (csak saját magamtól), a páromnak nincs is. Nekem van egy jó állapotban lévő 17 éves Fordom. A párom szegény családból jött, soha nem tudtak volna a szülei kocsit, lakást venni neki. 23 évesen kezdett el teljes munkaidőben dolgozni, egészen addig egyetemen tanult, ennek már több mint 4 éve. Időközben vettünk saját lakást, aminek csak egy része van hitellel terhelve, a kezdőfizetését pedig azóta megduplázta.

Millió dologra volt már pénzünk: klíma, nyaralások, új bútorok, lakásfelújítás, stb. Mindenre közösen teremtettük elő a pénzt, mindkettőnk alacsonyabb színvonalon élne a másik nélkül.

Emellé jól néz ki, értelmes. Vicces, ha bármilyen nő szemében ő egy utolsó, csóró lúzer. Aki ilyet leír, nem a valóságban él.

Ugyanúgy vicc az is, hogy van olyan aki leír olyat, hogy az feltehetőleg egy alacsonyabb "liga" a nőknél, akik nem várják el a kocsit.

Mint írtam, én nem vártam el soha, de ha a tényeket nézzük, én olyan nő vagyok, akit a többség marhára nem engedhetne meg magának (nem anyagi értelemben értem csak). Elvártam, hogy jól kinéző, értelmes, hűséges párom legyen, akivel lehet komolyan tervezni, pozitívan áll az élethez, képes fejlődni. Ez sokkal több, mintha azt várnám, hogy ennyi meg annyi pénze legyen. Azt főleg nem értem, hogy ha a nőnek van autója, mi a jó francért tartanák egyesek kiábrándítónak, ha azzal kéne járni. Mert ha a férfi autójával jártok, az miért más? Pont az ilyen nők miatt is nem képesek kihalni a nőket lenéző, soviniszta görények, meg azok a fszok, akik pénzzel megvehetőnek tartják a nőket.

2021. szept. 26. 01:59
 36/60 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos a hozzád hasonló nők vannak kihalófélben ma Magyarországon.

Ha a többség ilyen gondolkodású lenne mint te akkor nem menekülnék el innen a jövő héten.

2021. szept. 26. 02:04
 37/60 anonim ***** válasza:
53%

36

Köszi a kedves szavakat.

Szerintem inkább ez a gondolkodásmód születőfélben, mintsem kihalóban van, mivel inkább elmaradottabb, régimódibb gondolkodás az, ha a férfitól van elvárva az anyagi javak megteremtése (nagyrészt vagy akár teljesen).

2021. szept. 26. 02:10
 38/60 anonim ***** válasza:
19%

#36 ezek a nők nem kihalófélben vannak, hanem nem találkozol velük, mert foglaltak.

Csak az elvárások az egekben, de cserébe semmit nem nyújtó nőkkel van tele minden, mert ők nem találják a helyüket.

2021. szept. 26. 02:27
 39/60 anonim ***** válasza:
36%

Na akkor férfiként, Budapesten élve, sorba veszem.

- Tömegközlekedéssel is jól elvagyok. 1 átszállással érek be 1 óra alatt Budáról a belvárosba. Nincs dugó, mert metrózok. Nem kell parkolóhely. Nem töröm meg a kocsit. Nem lopják el.

- Mennyit használnám a gépet? Melóban vagyok 8 órát, alszom másik 8-at, azaz máris a napi 24 órából csak állna.

- Írták itt a bevásárlást. TAXI-val is megoldottam, de manapság, mint a prosti, meg a takarító, a bevásárolni való is házhoz jön.

- Szórakozás. Elmegyek egy buliba, vagy étterembe egy nővel...akkor? Nem ihatok egy pohárral sem? Vagy részegen vezessek, hogy ha lebukom, akkor ugorjanak a fegyvereim meg a munkám?

- Egy NEKEM és a CSAJOKNAK megfelelő autó 15M-től indul. Ennyiből mennyit TAXI-zom, ha kell?

- Ha pedig muszáj, bérelek. Télre 4X4 SUV, nyárra kabrió, túrázni pick up.

Persze tudom, a nőknek bármilyen kocsi megfelel, és nem ciki, amikor a Kati pasija BMW M5-el jön, a Zsuzsa férje meg A7 Audival, a te pasid meg egy 12 éves Ford Focus kombival vereti. Ugye? >:)

[link]

2021. szept. 26. 05:35
 40/60 anonim ***** válasza:
65%

egyreszt jelentve az ostoba provokativ kerdesed, masreszt meg max nehany kirakatbaba varja ezt el - az itteni nagypofaju kommentelok tobbsege ferfi, magat nonek kiadva.

en pl. sosem vartam ezt el. nyilvan elony, de bp-n belul tokre nincs ra szukseg, tomegkozelekedes gyorsabb, mindent hazhoz lehet rendelni konkretan, ha nagyon kell, akkor pedig meg mindig ott van a taxi. utazni kuldoldre megyek, repulovel leginkabb.

sokmindent elvarok egy ferfitol kulso es belso tulajdonsagok teren, de hogy van-e auroja azt pont lesz*rom. amugyis kicsit ilyen balkani dolog ez, hogy az autotol lesz valaki a pataszt, aztan meg 10 percet lusta gyalogolni, a szomszed utcaban levo boltig is kocsival megy es csodalkozik, hogy 40 evesen 120 kilosan megdoglik valami sziv- es errendszeri betegsegben. de lenyeg, hogy volt 500 ezre valami hasznalt tragacsra.

2021. szept. 26. 05:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!