Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőkhöz szól a kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőkhöz szól a kérdés, Ti hogyan és hol szoktatok ismerkedni? Fontos számotokra, hogy a partner magasabb legyen?

Figyelt kérdés
Én is magas vagyok és remalom a társkereses, interneten próbálok ismerkedni, de szinte csak az alacsonyabb férfiak találnak meg, a magasaknak nem tetszem. Nekem meg az alacsony férfiak nem jönnek be. 180 cm vagyok és kezdem feladni a reményt. 😐
2021. aug. 13. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Átlag ffi magasság 176 cm. Nem egyszerű, de nem lehetetlen. Egyébként pár centi ide vagy oda nem itt számít. 😜
2021. aug. 14. 01:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkedni akarok, de 197 cm magas férfi vagyok és 175-185 cm körüli barátnőt tudnék elképzelni magam mellé első sorban, bár nyilván nem ez az egyetlen szempont. Tehát igen, létezünk.
2021. aug. 14. 03:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 183 cm magas vagyok, de nem okoz problémát az ismerkedés, igaz, engem nem zavar, ha a srác alacsonyabb. Az online ismerkedés nem az én világom, kicsit olyan “húspiac” jellegűnek találom, én inkább élőben szeretem, az élet sok lehetőséget produkál, ha nem otthonülő az ember. Persze a sok ismeretségből csak a töredéke lesz kapcsolat, mert a többség csak kalandozik.
2021. aug. 14. 06:31
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 És élőben hol szoktál ismerkedni?

Amúgy köszönöm a válaszokat. 😊

2021. aug. 14. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amerre épp járok,nincs erre forgatókönyv. Rendezvények,nyaralás,koncert,de túrán is sikerült már,sportrendezvények,stb.
2021. aug. 14. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most a fb társkeresőjén próbálkozom.
2021. aug. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!