Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sok nőnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok nőnek hogy egy férfinak legyen autója? (Ha a nőnek van akkor miért fontos vagy csak sok nő bele akar ülni a jóba, kényelembe?)

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
46%
Mert szeretem, ha egy férfi vezet és szeretem, ha az a férfi JÓL vezet. És ehhez autó kell. Amúgy bármilyen autó lehet, ami biztonságosnak tekinthető és működik. (De utolsó két exemnek nem volt.) De ha nekem lenne autóm, akkor nem érdekelne, hogy neki van-e, de örülnék neki, ha ő vezetne.
2021. szept. 25. 23:45
 12/60 anonim ***** válasza:
81%

7. Buszról, gyaloglásról, vonatról, bicikliről nem hallottál még? Vagy csak lusta vagy? Inkább beleülsz egy tragacsba, amiben tízszer beleférnél a bevásárlásoddal együtt, ezzel elfoglalsz egy csomó helyet feleslegesen az úton a "sorstársaiddal" együtt? És így szennyezed a levegőt?

Énnekem lenne pénzem autóra, csak autóellenes vagyok.

Hogy mi az alap a mai világban, arról eléggé eltér a véleményünk.

A függőségeket pedig orvosilag kezelni lehet, az autófüggőséget is, csak nem szeretik felismerni, ahogy a többi függőséget sem.

2021. szept. 25. 23:54
 13/60 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiába mondom én már mióta, hogy magyar nőkkel nem érdemes kezdeni semmit sem, fussatok el ebből az országból! Meneküljetek innen!

Hiába lakhatsz mondjuk Budapesten, ahol autóval két óráig rohadsz a dugóban ha le akarsz menni a boltba kiflit venni, míg bkv-vel öt perc alatt odaérsz...de nem a nőknek csakazéris autóspasi kell! Nem értik meg, hogy tömegközlekedéssel olcsón fél óra alatt kb bárhová el tudok jutni, míg autóval órákig várok és plusz még a benzinre és parkolásra is egy vagyont kell költenem, de akkor is a nők jönnek ezzel, hogy "az autó alap dolog kellene legyen egy férfinak" szövegükkel...

2021. szept. 25. 23:55
 14/60 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerű: keress olyan nőt, aki nem várja el a kocsit. Valószínűleg, az a te ligád.
2021. szept. 25. 23:55
 15/60 A kérdező kommentje:
12. 13. Tyű de milyen igazatok van... én is Pesti vagyok, volt autóm de eladtam, egyszerűen az a sok autó és dugó valamint a parkolás kiborító, sokkal egyszerűbb és jobb, gyorsabb a BKV
2021. szept. 26. 00:04
 16/60 anonim ***** válasza:
45%
Menj el egy autószalonba és vegyél valami szép autót, nem olyan nehéz az ☺☺☺
2021. szept. 26. 00:05
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

13. Így van, és a környezetszennyezésről még nem is beszéltél, pedig ez sem mellékes. Nem lehet midnent csak a hajókra fogni.

Azért kíváncsi lennék, aki megengedhetné magának az autót, de mégsem teszi, mert nem érzi szükségét, azt is csupán a kényelemszeretetükre hivatkozva utasítják-e el.

2021. szept. 26. 00:05
 18/60 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem, hogy miért kell felháborodni azon, hogy a nőknek is vannak elvárásai. Vagy tudod teljesíteni azokat vagy keresel mást.

Nyilván neked is van elvárásod a nő felé, amit vagy tud teljesíteni vagy nem. Ha nem akkor keresel mást.

2021. szept. 26. 00:16
 19/60 anonim ***** válasza:
33%
A nőknek manapság a párkapcsolat egy üzleti vállalkozás. Nem lehet máshogy nevezni, hiszen aki bármilyen anyagi ellenszolgáltatást vár a szerencsétlen naív párjától, egyértelműen üzleti szövetségként fogja fel a "párkapcsolatot". Szeretet, meg hasonlók? Ugyan, a mai nők nagy részének ezekről a szavakról fogalmuk sincs...
2021. szept. 26. 00:19
 20/60 anonim ***** válasza:
61%

Miért várják el a férfiak, hogy a nő szép legyen?

Miért várják el a férfiak, hogy a nő csinos, jó megjelenésű legyen?

Miért várják el a férfiak, hogy a nő vékony legyen?

Miért várják el a férfiak, hogy a nő fiatal legyen?

Miért várják el a férfiak, hogy a nő jómellű, jófenekű, szépbőrű, hajú stb. legyen?

De a nők esetleg elvárnak valamit cserébe, "juj, gonosz, aranyásó, szemét nők".

2021. szept. 26. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!