Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos sok nőnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok nőnek hogy egy férfinak legyen autója? (Ha a nőnek van akkor miért fontos vagy csak sok nő bele akar ülni a jóba, kényelembe?)

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
33%

12

Nem vagyok lusta. Rendszeresen sportolok! De nem fogok bevásárolni járni, mert úgy 2.5 óra, autóval meg 30 perc, ráadásul úgy eléggé korlátozott a vásárolható élelmiszermennyiség. Egy carton víz icetea pl. már nem megoldható! Kirándulni mivel mész a pároddal?

Amugy meg, a tömegkozlekedes tele van c tipusuakkal, büdös emberekkel. Ugyanugy nyomor van, telen hideg, nyáron meleg....kihagyom

Autóellenes =csóró?

2021. szept. 26. 00:36
 22/60 anonim ***** válasza:
28%

13

Nem baj, én sem kezdtem sohaagyar férfival! Inkább német, osztrák párjaim voltak! De szerintem sz szuper!!! Nektek nem kell magyar Nő, nekünk meg nem kell magyar férfi! Találkoztak a vágyak!

2021. szept. 26. 00:53
 23/60 anonim ***** válasza:
23%

19

Mert elvárom, hogy a pasim ne egy csóró, szeremcsetlen, autó nélküli, csődtömeg lúzer legyen??

👏👏👏

Jaja! Szerintem is felhaborito, hogy egy nőnek vannak elvárasai!

2021. szept. 26. 01:00
 24/60 anonim ***** válasza:
46%

Tipikus példa a hárításra.

Ez így elég demagógra sikeredett és még nem is igaz.

"Miért várják el a férfiak, hogy a nő szép legyen?"

- Mi az, hogy szép? Lehet az egyik férfinak egy nő szép míg a másik bottal sem piszkálná. A férfiak sokkal elfogadòbbak ami a kinézetet illeti. Pl vegyük a narancsbőrt vagy a ráncokat, lehet másnak csúnya de másnak szép (mint pl nekem is). Sokkal könnyebb akármilyen dologra találni férfit akinek ez a fétise.

Ellenben olyan nőkkel még nem találkoztam, akiknek pl az alacsony férfi vagy csóró férfi lenne a fétise. A nők kevésbé elnézőek ilyen téren.

"Miért várják el a férfiak, hogy a nő vékony legyen?"

Ez nettó hazugság. Kevesebbet kellene az instagramról tájékozódni. Egy rakás férfi kifejezetten a kövér durván elhízott nőkre bukik, lásd itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1135..

"Miért várják el a férfiak, hogy a nő fiatal legyen?"

Ezt ki várja el? (Leszámítva a milliomos yachtos nagypapákat akik épp orgiára keresnek beszállókat)

Pl én is egy csomószor nálam idősebb nőknél próbálkoztam, de ők utasítottak el, mert fiatalabb voltam tőlük.

Így a kérdés inkább, hogy a nők miért várják el, hogy a férfi idősebb legyen?

"Miért várják el a férfiak, hogy a nő jómellű, jófenekű, szépbőrű, hajú stb. legyen?"

Továbbra is mondom, hogy le kellene az instagramról jönni. Ha olvasod a szexualitás kategóriát láthatod, hogy egy csomó férfi pl a kismellű vagy rövidhajú vagy akármilyen más dologban találhatsz olyan férfiakat, akiknek pont ez a fétisük

Szóval a kérdés inkább, hogy te miért vagy demagóg és állítást hazugságokat?

Az pedig, hogy a nők többsége elvárja az autót nem kamu, ott is láthatod ha visszaolvasod a női kommenteket, hogy valóban igaz.

2021. szept. 26. 01:00
 25/60 anonim ***** válasza:
22%

Manapság már lehet autót venni érvényes műszakival már 60 ezer forintért is.

Komolyan ettől függ az, hogy valaki csóró-e vagy sem?

És ha csóró is akkor mi van?

A magyar nőknek tényleg csak a pénz az egyetlen érték ami alapján egy férfit osztályoznak?

2021. szept. 26. 01:03
 26/60 anonim ***** válasza:
68%
24, az egy dolog, hogy beérik a nem vékony, nem nagymellű, nemszéparcú stb-vel is.
2021. szept. 26. 01:17
 27/60 anonim ***** válasza:
66%

25

Semmi ilyesmit nem írtam!

A jó egzisztencia csak rajtengedély, beugró, ha úgy tetszok! Nem garancia semmire!

2021. szept. 26. 01:21
 28/60 anonim ***** válasza:
10%

Nem beérik, azoknak a férfiaknak konkrétan az a fétisük.

De te tudnál nekem mondani olyan nőket, akiknek az alacsony vagy csóró pasi a fétisük? És nem csak "beérik vele"

2021. szept. 26. 01:22
 29/60 anonim ***** válasza:
47%

Magyarán ha egy férfi szegény akkor hiába lehet borzasztó jó a humorérzéke, lehet pozitív és vidám, figyelmes, hűséges, odaadó, kedves, gyengéd, izmos, okos és intelligens és lenyűgöző a személyisége, elvégre úgysem adnátok neki esélyt elvégre csóró, tehát nincs meg a "beugró"

2021. szept. 26. 01:25
 30/60 anonim ***** válasza:
83%

28, arról senki nem tehet, hogy kóros nemi vágyat érez valami miatt, jelen esetben mondjuk a kis mell miatt. Ez nem érdem.

De egyébként rengeteg alacsony, csóró, kopaszodó, iskolázatlan pasinak van nője, nem tudom, feltűnt-e. Szóval nem kell piedesztálra emelni a férfiakat, akiknek kevésbé előnyös külsejű nő jutott, vagy ráfogni, hogy kifejezetten ez a fétise (honnan tudhatnád eleve?), miközben kocsányon csüngő szemekkel bámulja a férfiak által szélest körben kedvelt "klasszikusan szép nőket".

2021. szept. 26. 01:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!