Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit, akinek nem fontos a testi vonzalom?
Sajnos külsőleg egyáltalán nem vagyok vonzó, viszont én is vágyom egy társra, szerető párkapcsolatra.
Értelemszerűen szexmentes kapcsolat lenne az ideális, de tudok kompromisszumot kötni.
A vakoknak sajnos jó a tapintásuk 😅
A 36 éves impotens jóképű, nem? Úgy esélytelen.
Olyan értelemben nem feltétlen rossz ötlet ez, ha úgy jönnék össze, mint két magányos ember, hogy ne legyünk annyira egyedül és legyen kivel beszélgetni mélyebben, és olyan emberi gesztusok adok-kapokja révén, mint az érintés olyan formái, mint amikor valakinek a vállára teszed a kezed, hogy "ne félj, nem vagy egyedül" vagy "itt vagyok melletted".
Sok embernek hiányzik ez az életből, és a nagyon primitív szexmániásokat leszámítva sokan ezért ilyen hülyék. Még az incelek egy része is. Csak könnyebb ráfogni a szexre, meg sokan csak ennyit tudnak értelmezni. Kiderül a dolog, amit az ember "kielégítette magát" és utána máris érzi azt, hogy nem ez hiányzik neki, hanem az emberi érintés, a jó szó, az, hogy van valaki az életében aki előtt nem igazán kell megjátszania magát és őszinte lehet egy bizonyos fokig. Valaki aki az ő "oldalán" áll, és ideális esetben egy saját világban élhetnek az ingatlanjukban. Persze ehhez általában szerelem és/vagy szexuális vonzalom is kell (bár tudok olyan párról ahol egyik sem volt és kapcsolat közben kedvelték meg egymást). De ha nincs az se baj, bár akkor az ember már a testvérével is összeköltözhet, ha leszámítjuk az emberi érintésnek egyes részeit. De ott meg maradhatnak a régi nosztalgiázások - ez nagyon kellemes élmény, igaz csak az tudhatja akinek van kb. hasonló korú testvére akivel kb. egy helyen nőttek fel és többé-kevésbé normális családban. Akkor van sok szép amire lehet emlékezni.
Viszont a szexualitás teljes hiányához - úgy értve, hogy még magát se elégítse ki - így kell születni. Ez primitíven hangzik, de ez tényleg így van. Belső indíttatás ez, ami vagy van - vagy nincs.
Bocsi ezért a sok bla-bla-bláért, depressziós vagyok és nem igazán használ az az antidepresszáns amit szedek. Majd holnap kapok másikat.
"A 36 éves impotens jóképű, nem? Úgy esélytelen.":
Ha neked "nem fontos a testi vonzalom", akkor nem tök mindegy , hogy a másik fél impotens-e vagy sem? (F40)
"Hát, kemény dió!A férfiak 99.999%-a szexmániás."
Így-így. Míg a nők esetén a világ legtermészetesebb dolga, hogy vannak testi igényeik, addig a férfiak szimplán szexmániások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!