Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit, akinek nem fontos a testi vonzalom?
Sajnos külsőleg egyáltalán nem vagyok vonzó, viszont én is vágyom egy társra, szerető párkapcsolatra.
Értelemszerűen szexmentes kapcsolat lenne az ideális, de tudok kompromisszumot kötni.
15#: "A párkapcsolat alapja a szex":
Ezt a mondatodat átgondoltad???
Aszexuális vagy? Ha igen, akkor ott az fb csoport.
Csak a személyiség számít. Ha elég önismereted van, akkor már felső kategóriás férfiak közül is keresgélhetsz, akik örülni fognak, hogx végre egy szintükhöz méltó nőt találtak maguknak. Én is, és a legjobb barátom is ilyenek vagyunk. Több év kell, mire a sors elénk sodor egy olyan embert, akivel a mi szintünkön tudunk beszélni, érzelmeket megosztani ( nekem még sose volt ilyen élményem).
Kérdésre válaszolva, bárhol találhatsz. A felső 2-10%a az embereknek tudja, hogy a külső egyáltalán nem számít. Nem egy nem kettő olyan kapcsolatot ismerek, ahol nincsen testi szépség, sőt erős genetikai hibák is előfordulnak, mert a személyiségük hasonló szinten van, meg tudják élni a szerelmet a maguk formájában, jó partnerek, társak egymásnak.
Nekem például még egy olyan párom sem volt életemben, aki tetszett volna külsőre, de ez olyan mint az ajándék csomagolása. Hiába csak egy ocsmány, szakadt kartondoboz, ha belül pont az van, amire egy életen keresztül szükséged lesz. Ha szép a csomagolás, akkor is széttéped egy másodperc alatt. Ez olyan mint a szex, érzelmek, kapcsolódás, összhang, stb nélkül csak egy üres maszturbáció, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!