Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is? Én szentül hiszem, hogy felesleges nyomulni, próbálkozni, mindig a nő fog választani és ha tetszel neki ÉSZRE fogod venni és kb. semmit nem kell csinálni.

Figyelt kérdés

2021. szept. 23. 15:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
73%
Bárcsak így lenne! Én hiába választom őt, ha neki nem kellek!
2021. szept. 23. 23:42
 42/56 anonim ***** válasza:
72%

41#

Ez igaz!

A férfi ugyanis bármikor felülírhatja a nő döntését ha akarja, legalábbis negatív irányba.

De a kezdő döntés a nő kezében van

2021. szept. 24. 04:42
 43/56 anonim ***** válasza:
68%

A döntés és a választás közötti különbséget senki nem érti?

Eddig hiába választottam én férfit, aki bejött, soha, egynek sem kellettem. Másoknak igen, így dönthettem, hogy belemegyek-e vagy sem. Ennyi volt a választásom. Aki kiválasztott engem és udvarolt nekem, azokból választhattam. Azaz igen, a döntés az ő szemszögükből az én kezemben volt, de e nekem tetsző férfiak szemszögéből meg náluk.

A férfi választ, hogy tetszik-e a nő annyira hogy udvaroljon neki, nyomuljon nála, aztán a nő eldönti, hogy akar-e tőle valamit. A párkapcsolat ilyen szempontból közös döntés. A nem sikeres fél szempontjából a másik döntése az érvényes, nemtől függetlenül.

2021. szept. 24. 06:10
 44/56 A kérdező kommentje:

Értsétek meg, hogy a nő választ.

Ez az egész 'próbálkozzon' a férfi csakis akkor működik ha előtte már kiválasztották ergo teljesen egyértelművé tették neki, hogy tetszik.

Az, hogy a nő, hogy mutatja ki nagyon változó, le se írom mert rengeteg féle módon.

Az viszont hogy hogy mutatja ki hogy NEM érdekled az nagyon egyértelmű. Nem figyel rád, kerüli a tekinteted, kerül téged.

Szóval lehet próbálkozni, udvarolni, bókolni stb., de felesleges csak hülyét csinálsz magadról. A nők egója így is az egekben amióta van social media.

Vagy kiválaszt a nő vagy nem.

Aki férfiként kiválasztott egy nőt ( vagyis azt hiszi ) az meg tévúton jár, őt választották ki, maximum a nő olyan típus ( passzívabb mint általában az átlag nő ), hogy nagyon passzívan adta át magát a férfinak, ezért hiheti a férfi, hogy na ő KIVÁLASZTOTTA.

A férfinak beleszólása nincs semmibe. Az esélyeit megpróbálhatja növelni pénzzel, intelligenciával, muszklikkal de ennyi...a nő vagy kiválasztja vagy nem.

Ezért nem szabad 'próbálkozni' vagy 'bepróbálkozni', mert csak hülyét csinál magából az ember.

2021. szept. 24. 06:12
 45/56 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, rohadt fárasztó vagy, nyomod itt ezt a nyakatekert, logikátlan, egyagysejtű mellébeszélést pusztán azért, hogy igazoljad, miért fasza, hogy ilyen beszari vagy, és nem mersz megszólítani nőket...
2021. szept. 24. 06:15
 46/56 anonim ***** válasza:
75%
#44 Hiába hajtogatod amit itt írtál, ugyanis a legtöbb nő egy idegennel eleve nem foglalkozik. Ezért van az, hogy inkább hobbi körben, munkahelyen, baráti társaságban, egy utazás alkalmával kezd el ismerkedni és beszélgetni valakivel és ha az illető felkelti az érdeklődését, akkor annak nyert ügye van. Engem is a férjem választott anno, engem nem is nagyon érdekelt eleinte. De neki én kellettem és bizonyított. Azért mert te is egyféleképpen tapasztalsz meg más is, ne hazudtold meg a másikat. Pont ezt írtam feljebb: ha a kapcsolat létrejön, az közös döntés/választás eredménye, ha nem , akkor azé a félé, aki nem akarja. Ugyanez igaz a kapcsolat végére is: amelyik fél már nem akarja folytatni,annak a döntése számít, mert a kapcsolatot nem lehet erőltetni.
2021. szept. 24. 06:17
 47/56 anonim ***** válasza:
52%

46-os: az exemmel anno úgy jöttünk össze, hogy ő volt az aki odajött hozzám, ő kezdeményezett csajként nálam. Ergo kiválasztott engem, nekem meg tetszett annyira, hogy belementem a további udvarlásba és végül össze is jöttünk.

Volt több nő is aki kezdeményezett, volt aki be is vallotta, hogy szerelmes belém stb.

És voltak olyan nő is akiről csak utólag derült ki, hogy bejöttem neki, pedig nekem is nagyon tetszett. De se jelét nem adta ennek, se nem kezdeményezett én pedig csak úgy nem megyek oda senkihez sem. Párszor előfordult ez, de aki egyértelműen nem jelzi szándékát azt nem lehet "meghódítani", és az udvarlás is fölösleges. Az első lépés mindig a nőé, maximum úgy ügyeskedik, hogy a férfi azt higgye,nő hódított. Aztán persze a kapcsolat már közös döntés miután a két fél egymást választotta. Mert itt az lehetséges, hogy kölcsönösen választják egymást vagy a csaj választ a férfi belemegy. Olyanról nem nagyon hallottam még, hogy a csaj passzív lett volna a faszi kiválasztja aztán végül a csaj is belemegy a dologba. Maximum ha a srác valami extrém gazdag/ híres/ jóképű vagy mindhárom.

2021. szept. 24. 07:48
 48/56 anonim ***** válasza:
általában megszoktam érezni egy nézésből vagy gesztusból ha egy nőnek tetszek, ez már tinikorom óta bennem van, eleinte csak azt hittem képzelgés de amikor rá kérdeztem akkor mindig beigazolódót a megérzés.. ilyennel készségekkel csak nők szoktak megáldva lenni de én férfiként megörököltem, x-men vagyok !
2021. szept. 24. 10:46
 49/56 anonim ***** válasza:
71%
Miert irsz ki kerdest, ha nem erdekelnek a valaszok? Rengetegen cafoltak a hires elmeleted, de te megis nyomod fullba a kretent. Azert, mert te nem tudsz valasztani, az nem azt jelenti, hogy masok sem. Nem is ertem, hogy egy full sikertelen ember, akinek meg egy randi sem jon ossze, miert akar barmilyen aspektust megmagyarazni, hogyan mukodik az ismerkedes a ket nem kozott. Sajat magat sem ismeri, nemhogy a masik nemet.
2021. szept. 24. 11:39
 50/56 A kérdező kommentje:
Mert te 49-es nagyon tudod a tutit....
2021. szept. 24. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!