Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is? Én szentül hiszem, hogy felesleges nyomulni, próbálkozni, mindig a nő fog választani és ha tetszel neki ÉSZRE fogod venni és kb. semmit nem kell csinálni.
41#
Ez igaz!
A férfi ugyanis bármikor felülírhatja a nő döntését ha akarja, legalábbis negatív irányba.
De a kezdő döntés a nő kezében van
A döntés és a választás közötti különbséget senki nem érti?
Eddig hiába választottam én férfit, aki bejött, soha, egynek sem kellettem. Másoknak igen, így dönthettem, hogy belemegyek-e vagy sem. Ennyi volt a választásom. Aki kiválasztott engem és udvarolt nekem, azokból választhattam. Azaz igen, a döntés az ő szemszögükből az én kezemben volt, de e nekem tetsző férfiak szemszögéből meg náluk.
A férfi választ, hogy tetszik-e a nő annyira hogy udvaroljon neki, nyomuljon nála, aztán a nő eldönti, hogy akar-e tőle valamit. A párkapcsolat ilyen szempontból közös döntés. A nem sikeres fél szempontjából a másik döntése az érvényes, nemtől függetlenül.
Értsétek meg, hogy a nő választ.
Ez az egész 'próbálkozzon' a férfi csakis akkor működik ha előtte már kiválasztották ergo teljesen egyértelművé tették neki, hogy tetszik.
Az, hogy a nő, hogy mutatja ki nagyon változó, le se írom mert rengeteg féle módon.
Az viszont hogy hogy mutatja ki hogy NEM érdekled az nagyon egyértelmű. Nem figyel rád, kerüli a tekinteted, kerül téged.
Szóval lehet próbálkozni, udvarolni, bókolni stb., de felesleges csak hülyét csinálsz magadról. A nők egója így is az egekben amióta van social media.
Vagy kiválaszt a nő vagy nem.
Aki férfiként kiválasztott egy nőt ( vagyis azt hiszi ) az meg tévúton jár, őt választották ki, maximum a nő olyan típus ( passzívabb mint általában az átlag nő ), hogy nagyon passzívan adta át magát a férfinak, ezért hiheti a férfi, hogy na ő KIVÁLASZTOTTA.
A férfinak beleszólása nincs semmibe. Az esélyeit megpróbálhatja növelni pénzzel, intelligenciával, muszklikkal de ennyi...a nő vagy kiválasztja vagy nem.
Ezért nem szabad 'próbálkozni' vagy 'bepróbálkozni', mert csak hülyét csinál magából az ember.
46-os: az exemmel anno úgy jöttünk össze, hogy ő volt az aki odajött hozzám, ő kezdeményezett csajként nálam. Ergo kiválasztott engem, nekem meg tetszett annyira, hogy belementem a további udvarlásba és végül össze is jöttünk.
Volt több nő is aki kezdeményezett, volt aki be is vallotta, hogy szerelmes belém stb.
És voltak olyan nő is akiről csak utólag derült ki, hogy bejöttem neki, pedig nekem is nagyon tetszett. De se jelét nem adta ennek, se nem kezdeményezett én pedig csak úgy nem megyek oda senkihez sem. Párszor előfordult ez, de aki egyértelműen nem jelzi szándékát azt nem lehet "meghódítani", és az udvarlás is fölösleges. Az első lépés mindig a nőé, maximum úgy ügyeskedik, hogy a férfi azt higgye,nő hódított. Aztán persze a kapcsolat már közös döntés miután a két fél egymást választotta. Mert itt az lehetséges, hogy kölcsönösen választják egymást vagy a csaj választ a férfi belemegy. Olyanról nem nagyon hallottam még, hogy a csaj passzív lett volna a faszi kiválasztja aztán végül a csaj is belemegy a dologba. Maximum ha a srác valami extrém gazdag/ híres/ jóképű vagy mindhárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!