Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is? Én szentül hiszem, hogy felesleges nyomulni, próbálkozni, mindig a nő fog választani és ha tetszel neki ÉSZRE fogod venni és kb. semmit nem kell csinálni.
Mikor is volt mikor a férfi választott? Talán az őskorban, mikor nyakon csaptad és hazavitted bár ebben az esetben általában kellet valami ellenjavakat szolgáltatni a nő törzsének, családjának ha nem akartál bajt. Az ókorban, középkorban a nő családjának kellett megfelelned és általában úgy döntöttek hogy melyik udvarlónak van több pénze sőt ha tehetős család sarja voltál akkor a szüleid döntötték el hogy melyik lányt veszed feleségül.
Szóval gyakorlatilag ez mindig így volt..régen a családnak, manapság a csajnak kell megfelelned.
11-es végre egy igazi referencia a múltból.
Manapság meg még így is hogy itt a nagy 'egyenlőség' jön a sületlen duma, hogy hogy kell meghódítani egy nőt...
Nincs ilyen, hogy meghódítani. A nő teszi oda magát a férfi elé, ha az a férfi bejön neki nyilván ahogy előttem írják főleg anyagilag, hatalmilag és nyilván valamelyest fizikailag...
ezeknek a kozhelyes baromsagoknak semmi ertelme. senki nem ‘valaszt’, ez nem egy bolt, ahova bemesz es kivalasztasz x termeket.
normalis emberek kolcsonosen szimpatizalnak egymassal es ‘kivalsztjak’ egymast, ennyi.
te idekevered azt, amikor egy olyan nore nyomulnak ferfiak, akiknel egyertelmeuen eselyuk sincs es hiaba tepernek, nem fognak kelleni. ez szanalmas jelenseg, de semmi koze a no ‘valasztasahoz’, egyszeruen ha nem erdekel valaki, nem hat meg a nyomulas sem, de ha valaki erdekel es nem tesz semmit, mert hat ‘o mar ugyis ki van valasztva’ akkor abbol szinten nem lesz semmi.
nem olyan dolgokat kell tenni, hogy kb felismerosi szinten levo noket viraggal meg ajandekkal bombazni, aztan csodalkozni, hogy szarik rad, hanem ha van valaki, akivel KOLCSONOS az erdeklodes, akkor azt fenntartani es kimutatni a masik fele.
mellesleg megjegyzem, neha noo is ketsegbeesetten tudnak nyomulni bizonyos ferfiakra, tehat ennyi erovel a ferfi is ‘valaszthat’. de mint mar emlitettem, normlis embereknel ez egy kicsit komplexebb folyamat.
Fogalmazzunk másképpen.
Én kiválasztok egy nőt!
( Mert dekoratív megvannak benne kinézetre amik engem vonzanak).
Próbálom meghódítani de hiába ha ő nem látja bennem azt ami őt vonza.Ergo nem választ engem.
Ismét választok egy hölgyet.
Megvan neki bennem amire vágyik.
Engem választ.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Viszont ha figyelmesen olvasal kérdező meg van a válasz ki választ a nő vagy a férfi.
De nem válogat senki senkit, mert nem a piacon vagy! Mit nem értetek?
Egy pár az egy nő ÉS egy férfi, akik KÖLCSÖNÖSEN vonzódnak egymáshoz. A férfinak tetszik a nő, a nőnek a férfi. Ha ez nincs meg, mehetnek oda a másikhoz, de nem lesz belőle semmi.
Ti keveritek azzal, hogy ki lép először.
De már tényleg úgy érzem magam, mint a dedóban, ahol el kell magyarázni Pistikének, hogy ha tetszik neki a Pannika, akkor ne húzgálja a haját, nem jön be. Agyilag megrekedtetek 5 éves szinten.
de miert kell barkinek is VALASZTANIA?! ez nem igy mukdodik.
nyilvan ha van egy palvin barbi kinezetu, kedves, csinos no, ot korulrajongjak es valoszinu valogathat. de a 40es elhizott, pattanasos kasszas jucikanak nem sok eselye van ‘valogatni’ vagy barkit is vassztani, orul ha egymasratalanak valami hasonlo kaliberrel.
de visszafele is ez megy: egy magas, jokpeu, infelligens, sarmos sikeres ugyved/orvos ugy valogat a nokbol, ahogy akar, mig a fogatlan elhizott askesznek eselye sincs semmire.
ismert egy olyan dolog, ami nemekre akarja leegyszerusiteni az embereket, holott ez ennel osszetettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!