Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is? Én szentül hiszem, hogy felesleges nyomulni, próbálkozni, mindig a nő fog választani és ha tetszel neki ÉSZRE fogod venni és kb. semmit nem kell csinálni.
30#
És bárki megkaphatott aki nyomult?
Ja nem, szóval azért válogattál közülük, tehát választottál
Vagy ha mégis bárki megkaphatott, az nagyon gáz volna
Na akkor ezt meg is beszéltük
A nő dönt, a férfi meg teper ha akar, ennyi
A nő választ mindig minden helyzetben. Maximum vannak olyan nők akik hagyják, sőt elvárják hogy a férfi "küzdjön" értük. De ez egy színjáték csak. Valójában kb. azonnal eldöntik, hogy az adott illetővel össze jönnének-e vagy sem. DE! A legtöbb nő nem fog kezdeményezni, maximum "jeleket" ad és ha a kinézett férfi vevő rá akkor oké, ha nem akkor meg úgyis lesz másik. Igen esetében kezdődik a "játszmázás" a férfival, a különböző "tesztek" amiken ha átmegy a férfi akkor járás, szex stb, ha nem vagy éppen akad jobb "versenytárs" akkor azonnal lepattintják.
Valahogy így megy ez.
Igen, az biztos hogy ha belépek egy helyre szétnézek van e olyan, aki tényleg megtetszik.
Ma is bementem egy helyre, egy férfi ült maga, láttam hogy nézeget, én is vissza rá, ebből levehette hogy nem bántam volna ha megszólít mondjuk, az igaz, hogy mi nők döntünk.
De én azt sem nevetném ki, meg nem is nevettem ki, ha olyan szólít le, szólított, aki nem tetszik, tetszett, szerintem egy férfi igenis próbálkozzon. Az a nő, lány, aki ilyet kinevet, vagy lenéz az nem is nő, nem inteligens, egy komoly nő ezt bóknak veszi, hogy igenis tetszem a férfinek és nem neveti ki a férfit.
Nem is csoda ha a férfiak nem mernek kezdeményezni stb. ilyenek miatt is, de még lehetne sorolni miért nem.
36#
Nem az a kérdés hogy nevetséges-e!
Az a kérdés hogy kinek a döntése dönti el a lehetséges végkifejletet.
Eddig a női döntés visz mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!