Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is? Én szentül hiszem, hogy felesleges nyomulni, próbálkozni, mindig a nő fog választani és ha tetszel neki ÉSZRE fogod venni és kb. semmit nem kell csinálni.

Figyelt kérdés

2021. szept. 23. 15:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
92%

A 17esnek teljesen igaza van. A párok egymásra találnak, ha szerencséjük van. Ha egy pasi nekem nem jön be, fejre is állhat, akkor se fog bejönni, de ugyanígy, ha nekem tetszik egy pasi, de neki én nem, akkor hiába riszálom magam előtte, másik csajt fog keresni.

Állítólag ide felnőtt emberek írogatnak, ennek ellenére mintha folyamatosan óvodás kis hülyék tartanának itt vitafórumot... Nevetséges.

2021. szept. 23. 17:10
 22/56 anonim ***** válasza:
38%

"normalis emberek kolcsonosen szimpatizalnak egymassal es ‘kivalsztjak’ egymast, ennyi."

Ez nem igaz!

MINDIG van egy domináns fél aki kezdeményezi a kapcsolatot, és legfeljebb ez viszonzásra talál, de egyoldalúan indul akkor is, és ennek sokszor később is nyoma marad.

A kölcsönös szimpátia persze igaz, mert az az alap, de nem szokott kétoldalról egyszerre indulni a kapcsolat, mert túl ritka az hogy 2 ember elsőre ugyanakkor beleszeressen a másikba, és azok pont ugyanolyan hévvel közelednek is egymáshoz.

Ilyen nincs, kezdeményező fél van, és a másik fél választ/dönt

Mivel a nők vannak előnyösebb társkeresési helyzetben (döntően a fiatal generációkban persze) ezért nekik adatik meg a lehetőség hogy döntsenek, mert jellemzően nem nekik kell megdolgozniuk a kapcsolati sikerért. Ha mégis, akkor ez csakis egy nagyon vonzó férfi esetében merülhet fel.

2021. szept. 23. 17:23
 23/56 anonim ***** válasza:
85%

"Vagy kiválasztanak minket vagy egyedül döglünk meg."

Az ilyeneket gondolkodás nélkül falhoz állítanám!

Egy igazi pasi megszerzi amit akar.

2021. szept. 23. 17:23
 24/56 anonim ***** válasza:
65%

"Egy igazi pasi megszerzi amit akar."

Ha viszont mi próbálnánk megtenni azt úgy neveznétek zaklatás.

Ha pedig sikerre vinnénk azt úgy hívnánk nemi erőszak.

Tudjuk jól

2021. szept. 23. 17:26
 25/56 anonim ***** válasza:
72%
Igen, nekem is nőismerősök mondták, hogy "úgy intézte", hogy aki tetszik neki férfi azzal összejöjjön, de közben a férfi azt higgye, ő szedte fel a nőt. Valójában szinte mindig a nő néz ki magának és ő dönt. Neked maximum annyi "beleszólásod van", hogy bepróbálkozol nála. Ha kinézett magának sikered lesz, ha nem akkor nem. Ha a fene fenét eszik, akkor sem.
2021. szept. 23. 17:34
 26/56 anonim ***** válasza:
63%

"

A nő választ és a nő dönt.

De a pasinak villantania kell, hogy ő legyen a befutó. Azaz kell lóvé. SOK lóvé." Ne haragudj, de te ismersz anyádon kívül más embereket? Élőben? Mellettünk van a nyomorsor, jöhetsz önkénteskedni és megnézmni milyen szegény férfiaknak van nője. Te élősködő.

2021. szept. 23. 17:45
 27/56 anonim ***** válasza:
95%

Nem igazán értem ezt a logikát.

"tévhit az egész udvarlósdi és igazából a NŐ választ, ahogy az állatvilágban is"

→ ezek szerint az állatvilágban is mindenhol ez a tévhit uralkodik (hiszen ott is udvarolnak a hímek a nőstényeknek)? A természet egész rendje egy tévhit? Vagy esetleg te vagy teljesen megzavarodva és beszélsz összevissza hülyeségeket...

2021. szept. 23. 17:57
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
EZ nem ilyen végletes, messze sem. FŐleg nem igaz minden kapcsolatra. Van ilyen is, olyan is.
2021. szept. 23. 17:58
 29/56 anonim ***** válasza:
52%

"A természet egész rendje egy tévhit?"

Nagyjából igen. Mindenhol fölösleges a hímnek udvarolgatni, mert úgyis a nőstény dönt a párzásról.

A döntésének eredményét érdemes csak kifigyelni és kész

2021. szept. 23. 18:07
 30/56 anonim ***** válasza:
87%
Engem eddig mindig a férfi választott ki. Miért? Mert első látásra nem érdekel senki, nekem már meglévő érdeklődés kell a vonzalomhoz. Vagyis azok jártak sikerrel, akik nyomultak, jöttek beszélgetni, megismerhettem őket, kialakulhatott vonzalom.
2021. szept. 23. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!