Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért él a nők fejében az a tévhit (vagy inkább csak itt kamuzzák, hogy jó színben tűnjenek fel), hogy nem számít a pénz? Dehogynem, 80%-ban csak és kizárólag az a fontos (legocsmányabb embernek is fullos nője van, ha multimilliomos).
A gyk-s pasiknak miért nincs nőjük, ha annyira kívülről tudják mit gondolnak/mi kell nekik?
Ezek vagytok:
Senki nem az összes nő nevében válaszol. És az is kérdés, ki mit ért az alatt, hogy "fontos a pénz". Nekem pl. sosem volt fontos, hogy milliomos legyen a pasas, akivel ismerkedem, de az igen, hogy el tudja magát tartani és ne engem húzzon le - ez nyilván élethelyzettől függ, hogy számszerűsítve mennyi, mert ugye, van, akinek van hitele, van aki gyt-t fizet stb. De volt komoly kapcsolatom nálam feleannyit kereső férfivel is, és nem a pénz miatt mentünk szét. Azt tartom, hogy Bp-n élő, átlag felett kereső nőnél van az a szint, ami alá nem megyek - fizikai közmunkás, alkalmi munkás (ez alatt nem a pár zsíros ügyféllel rendelkező szabadúszó grafikust értem, hanem a kulimunkást, akinek 3havonta esetleg esik vmi meló)... velük nem jönnék össze, mert nemcsak anyagilag, hanem életszemléletben és szellemileg sem passzolnánk össze.
Meg nyilván feltűnőbb a Vajna Timike meg az XY politikus aktuális instar...c nője, mert te is kb. csak a "fullos" nőkre figyelsz oda, ott meg nagyobb eséllyel találsz olyat, aki a pénzre megy. Senki nem mondta, hogy nem léteznek aranyásók. De akinek csak az a jó, az meg gondolkodjon el azon, hogy miért ott keresgél.
Nem azt mondom hogy legyen milliardos egy ferfi, ha szakmunkas az is teljesen tokeletes, de szerintem biologiailag bele van kodolva a nokbe, hogy olyanhoz vonzodnak akiben latjak a biztonsagot, a felelosseget, hogy meg tudja vedeni a csaladot.
Mint ahogy a ferfiak is tudat alatt azokhoz a nokhoz vonzodnak, akin latjak hogy jo anya lenne. Gondoskodo, stb 🙂
Én biológus vagyok egy kis laborban kedves utolsó. Napi pár tenyészet, az 3 óra alatt megvan, többit gykval töltöm a fennmaradó 5 órából. Délután edzés, pici lakásom újítom, takarítok, heti 2 szer főzök. Ennyi.
És közben olvasom, hogy a legtöbb nő szinte árverésbe bocsájtja a házasságát azzal, hogy nagy házat vetet a férfival. Aztán sír, ha nem tudja fizetni a hitelt. Nekem kis, picike garzonom van, arra futotta. Senki, semmilyen nő kedvéért sem vennék nagy családi házat, meg nem is futná nekem arra. Plusz ott van a menetrendszerű válás (én már 35 vagyok, ismerőseim java elvált, így tudom milyen az így szeretlek-úgy imádlak majd 6-8 év múlva utállak szindróma), ami után jön a tortúra.
Pedig a mai vilagban mar egyaltalan nem lehetetlen, ha az ember informatikai vagy gazdasagi szakon vegzett
Sajnos nincs hozzá affintásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!