Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért él a nők fejében az a tévhit (vagy inkább csak itt kamuzzák, hogy jó színben tűnjenek fel), hogy nem számít a pénz? Dehogynem, 80%-ban csak és kizárólag az a fontos (legocsmányabb embernek is fullos nője van, ha multimilliomos).
te tenyleg nem unod meg ezt? 1-2 naponta kiirsz egy ilyen jellegu kerdeset hergelni a noket, de a valaszok nem erdekelnek, mert cdak a sajat ostobasagod hajtod ugyis, hogy minden no egy penzehes krva. ha valaki azt irja, neki nem szamit a penz, az biztosan hazudik es alszent, ha meg valaki bevallja, hogy szamit neki, az aranyaso rohadek.
erdekes, en eleg sok not ismerek, aki jobban keres, mint a pasija. na azokkal mi van? vagy ezt mar keptelen vagy beleilleszteni a kis beteges vilagkepedbe es ugy csinalsz inkabb, mintha ilyen nem letezne?
egyebkent meg, ha ennyire raersz a munkad mellett, h napi tobb orat itt logsz, miert nem valallasz masodallast vagy valamit, hogy tobb penzed legyen, ha mar szerinted ennyire ekorul forog a vilag?
de elarulom: neked nem azert nincs nod, mert nincs eleg penzed, hanem azert, mert undorito, megkeseredett taszito, gonosz szemelyiseged van. ha milliomos lennel, se kellenel senkinek.
Már majdnem komolyan válaszolni akartam a kérdésedre, de megnéztem a linket, és rájöttem hogy én nem tartozom az àltalad definiált "nő" fogalmába így halálos lelki nyugalommal kihagyom a ziccert.
De gyakoris nőként annyit tudok hozzáfűzni, hogy én a férjem bérének 2x-sét keresem. Tehát amikor hozzámentem, akkir azt biztos nem a vagyonáért tettem.
Mennyi pénzednek kellene lennie, hogy üldözzenek a nők?
Hány férfinek van ennyi pénze az országban?
Hány férfinek van nője az országban?
Nekem oké, hogy én keresek többet, hogyha neked oké, hogy te maradsz otthon a gyerekekkel, és kiszolgáltatott leszel annak, hogy én mennyit keresek, mennyit van kedvem adni neked és hogy váláskor hogy döntök a Te nulla félretett pénzed mellett (mert ugye nem dolgoztál, otthon voltál a gyerekekkel, így nem volt mit félretenned) mit kérek még tőled vagy hogy indítod el újra az életed, a rajtad maradt 3-4 gyerkőccel.
Komolyan lépjünk már túl ezen a ki mennyit keres, meg hogy akkor ők hogy vannak kapcsolatban stb kérdésen meg a tonnányi általánosításon.
Rogán Tóninak jó kisugárzása van!Nem tudtad?
És a belső tulajdonsagai??Azok meg végképp egyszerűen felülmúlhatatlanok!!
Nah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!