Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne orvosolni ezt az ismerkedési problémát?
Alacsony vékony, de jóképű férfiként (173 cm, 65 kg) szoktak egyezéseim lenni jó csajokkal tinderen.
Csak sajnos az a baj, hogy discoba akarnak találkozni velem, ahol nem tudok érvényesülni, mert teli van 2m magas, 100 kilós "állatokkal" akik mellett esélyem sincs labdába rúgni. Sajnos volt ilyen helyen hogy tetlegességig is fajult a dolog pedig akkor nem is volt csaj, csak van aki direkt balhézni megy fel.
Sajnos méreti hiányosságok miatt nem tudom magam megvédeni. Ha viszek sokkolót vagy valamit akkor nyilván engem vesznek elő és még egy ilyen dolog miatt az állásomat is elveszíteném.
Értelmes és jófej embernek tartom magam, de egy ilyen helyen nem tudom hogyan tudnék érvényesülni.
Írd meg, hogy szeretnél kevésbé zajos helyen találkozni, ahol értitek is egymás szavát, meg nem agyonzsúfolt, mert
1, imádsz beszélgetni,
2, imádsz csak a beszélgetőpartneredre figyelni, és nem szereted, ha egy mindenféle zavaró tényezővel teli környezet ebben téged meggátol.
Nem is értem a szituációt. Ha bármit is szeretnék valakitől, akkor tuti nem egy diszkóba fogom hívni első találkozásra.
Mi lenne, ha legközelebb akkor te mondanál inkább helyszínt, ami történetesen nem egy diszkó lenne!? :)
Eddigi válaszolok!!! Szerintetek az a lány aki (csak) discoban akar találkozni,az olyan kis aranyos randi alany???
Szerintem kérdező,nem jó lányokkal kezdesz.
Vagyis egyezésből gondolom, tinder a lányok keresnek egy pasit aki állja az éjszakájukat.
Számomra teljesen abszurd ez a kérdés. Én hetente járok bulizni, és az elmúlt fél évben 10-12 randim volt tinderről. Csak 2-3 centivel vagyok magasabb, mint te, és:
1) Évente maximum egyszer ér bármilyen atrocitás diszkóban, az sem súlyos (főváros)
2) Olyan nincs, hogy a lány mondja meg, hol akar találkozni. Ő általában csak válogat a lehetőségek közül, amit ajánlok
3) Ha a discot felajánlanám, biztos, hogy nemet mondana mindegyik
Szerintem vagy kamukérdés, vagy pont olyanokat fogtál ki, akik tojnak a fejedre, és "pénteken x helyen leszek a barátnőkkel y órában, ha talizni akarsz keress meg" - jellegű randira invitálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!