Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok energiát kivesz belőlem az ismerkedés és rosszul érzem magamat a végén mindig, tanács?
Nos, rengetegszer van ez velem, hogy elkezdek beszélni egy lánnyal, napokig tart ez, majd amikor a személyes találkozás jön szóba, abban az esetben mindig annyiban marad a dolog és nem lesz a dologból semmi, továbbra is megmaradnának ebben, hogy beszélgessünk, gondolom, hogy jó az egojának az, hogy valaki ott van neki pincsibe, talonba és önbizalmat táplál benne ez, de ebbe nem maradok és inkább lépek, ennek ellenére sorozatosan fordul elő ez velem, nincsen már kedvem időt és energiát fektetni a dologba feleslegesen.
Legkorábbi alkalommal az egyik kolléganőm, akivel már a legelején szimpatikusak voltunk egymásnak, pici csipkelődések és stb, amikor nem találkozunk akkor pedig messengeren szoktunk beszélni, feljött a találkozásra egy lehetőség, amit Ő hozott fel, erre meg egy alkalmat találtam, ami neki nem volt jó, de nem hozott fel másik lehetőséget, ezt meg már végképp nem értettem és inkább túlléptem a dolgon.
Miért van ez, hogy sorozatosan ez történik velem? Más is van így ezzel? Mit ronthatok el?
"Miért van ez, hogy sorozatosan ez történik velem? Más is van így ezzel? Mit ronthatok el?" A dolgok elromlása ott kezdődik, hogy ismerkedsz. Ha nem ismerkednél, nem lenne semmi baj (idő és energiaveszteség, hiú remények ápolása stb).
Miből gondolod egyáltalán, hogy számodra pszichoszexuális értelemben alkalmas az idő párkapcsolat kialakítására?
Nem, nem javasoltam, azóta már nem beszélünk, tehát már nem lényeges a dolog, csak leírtam az utolsó ilyen alkalmat, ami megtörtént.
Nem javasolnék egyébként, úgy érzem, hogy ezt neki kellene felhoznia, ha már nem élt a dologgal, neki kellene kifejeznie ezt, hogy legyen másik időpont és egyeztessünk, ha nem, szamomra azt jelenti ez, hogy nem fontos neki és csupán hangoztatja, nem áll cselekedet a dolog mögött.
"Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve.
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha lesz*psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint elmegy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve.
-Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha lesz*psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap már semmit sem bíz a véletlenre, teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Beereszt 3 rakétát. 3 hatalmas dörrenés, a barlang teljesen összeomlik, óriási porfelhő. A vadász már épp elégedetten indulni készül, mikor a romok alól sértetlenül előmászik a medve a vállát porolgatva ezt mondja:
-Vadász, vadász te sz*pni jársz ide..."
A történet szereplői közül melyikben ismertél magadra?
#7 hahaha :D
Ettől függetlenül, hogy igaz, ez még a problémámat nem oldja meg és nem is mutat lehetséges megoldást a dologhoz.
6# Ha meg nem foglalkozom a dologgal, abban az esetben meg nem lesz semmi, párkapcsolat sem, akár szexkapcsolat vagy egy alkalom erejéig valami stbstb.
Szükségleteim márpedig vannak, magamba elfojtani ezeket meg jóval károsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!