Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok energiát kivesz belőlem az ismerkedés és rosszul érzem magamat a végén mindig, tanács?
Nos, rengetegszer van ez velem, hogy elkezdek beszélni egy lánnyal, napokig tart ez, majd amikor a személyes találkozás jön szóba, abban az esetben mindig annyiban marad a dolog és nem lesz a dologból semmi, továbbra is megmaradnának ebben, hogy beszélgessünk, gondolom, hogy jó az egojának az, hogy valaki ott van neki pincsibe, talonba és önbizalmat táplál benne ez, de ebbe nem maradok és inkább lépek, ennek ellenére sorozatosan fordul elő ez velem, nincsen már kedvem időt és energiát fektetni a dologba feleslegesen.
Legkorábbi alkalommal az egyik kolléganőm, akivel már a legelején szimpatikusak voltunk egymásnak, pici csipkelődések és stb, amikor nem találkozunk akkor pedig messengeren szoktunk beszélni, feljött a találkozásra egy lehetőség, amit Ő hozott fel, erre meg egy alkalmat találtam, ami neki nem volt jó, de nem hozott fel másik lehetőséget, ezt meg már végképp nem értettem és inkább túlléptem a dolgon.
Miért van ez, hogy sorozatosan ez történik velem? Más is van így ezzel? Mit ronthatok el?
11 meg is valaszoltad az utolso mondattal.
En ilyenkor udvariasan elbucsuzom es megyek tovabb. Eroszakoskodni nem fogok (nem is lehet, az nem lesz szerelem sem kolcsonos kapcsolat) es az en idom is megy.
Sz.r erzes? Az, de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!