Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben van még értelme energiát fektetni a lánnyal való ismerkedésbe?
Interneten megismertem egy lányt, elég hamar áttértünk messengerre, majd elhívtam találkozni, amire igent mondott.
A találkozó napján viszont lemondta az időjárásra hivatkozva (covid miatt séta volt tervezve, de szerinte aznap hideg volt ehhez).
Aztán ment tovább a netes beszélgetés, és ismét elhívtam találkozni, amire nemet mondott, mert neki most zh időszak van és tanulnia kell.
Közben azért volt már kirándulni a családdal, találkozott barátnővel is.
Azóta beszélgetünk, de ő magától egyszer sem írt. Pl. most kb 3 napja nem írtam neki, így nincs is beszélgetés.
Ugyanakkor ha beszélgetünk, akkor mindig válaszol, akár hosszabban is, visszakérdez stb.
Szerintetek van még értelme energiát fektetni ebbe?
Nem felelsz meg számára.
Keres olyan lányt akivel kb egy szinten vagy legalább külső szempontjából.
"Közben azért volt már kirándulni a családdal, találkozott barátnővel is."
Nekem is fontos a család, de ha valakivel akarok találkozni, akkor fogok is.
Minden más kifogás.
Nem érdekled. Még a személyes találkozó sem garancia semmire.
Nekem is volt ilyen, a csajjal tök jól elvoltunk egy egész napig, élőben ismertem meg alapból, de mire neten írtam neki már nem érdekeltem.
Felejtsd el, a legjobb módja, hogy megtudd mit akar a csaj tőled az ez:
"Azóta beszélgetünk, de ő magától egyszer sem írt" ez esetben tuti nem érdekled, illetve akkor sem ha ő nem kérdez rólad, csak válaszol. A tipikus "udvarias" lányok ilyenek, hogy nem küldenek el, mert vagy nem tudják hogyan kellene normálisan vagy csak szimplán nem akarnak bunkók lenni. Szóval csak válaszolgatnak, de egyébként leszarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!