Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme erőltetni?
Van egy lány Tinderen Matcheltem vele pár napja azóta Facebook-on beszélgetünk.
Megbeszéltük egy randit is az egyik napra.
Eleinte nagyon sokat beszélgettünk majd ahogy közeledünk a randi napjához egyre kevesebbet sőt inkább jobbára csak válaszolgat.
Tisztában vagyok vele,hogy mivel Tinderen ismerkedtem meg vele ott naponta 50 pasi is irogathat neki,szóval nyílván nagy a konkurencia.
Szerintetek ne erőltessem a dolgot hagyjam az egészet, vagy azért még egy próbát megér?
Erőltetni biztosan nincs értelme.
Ne tégy úgy, mint az egyszeri ember, aki mindenkinek panaszkodott: "Hiába veren véresre naponta háromszo is feleségem, mégsem mondja, hogy szeret!".
.
"Tinderen ismerkedtem meg vele"
Hibás fogalmazás! Nem ismered! Elhiszed azt, amit ő ír, de annak valóságalapján ellenőrizni nem tudod, sőt, ő nem is akarja, hogy megtörténjen, ezért nem rajong a személyes találkozástokért.
Naívság olyan tulajdonságokkal felruházni bárkit is, ami csak HITEDBŐL fakad.
.
Ha nem akar találkozni veled, akkor nem is vagy érdekes számára. Ez ellen nincs mit erőlködnöd, hiszen akkkor lesz vége beszélgetésteknek, amikor ő akarja.
Tudomásom szerint Facebookján is letilthat, ez ellen pedig nincs mit tenned.
Belenyugvással tudomásul kell venned, hogy beszélgetéstek(? irogatástok!) elején érdekes voltál számára.
, ám ez az érdeklődés azóta csökkent. Unalma elmúlt, talált más elfoglaltságot.
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet".
leokézta randit, meg van beszélve?
Akkor majd ott eldől, nem kell ezen görcsölni.
"Szerintetek ne erőltessem a dolgot hagyjam az egészet, vagy azért még egy próbát megér?"
Hát ha én már feladom egy nővel a beszélgetést tinderen, akkor játékból bármit leírok neki, hisz úgyis mindegy. Szóval ha te neked is off, akkor írd le neki, miért nem ír, vagy hogy várod a randit amit megbeszéltetek, jó lesz, stb.
Ekkor megijed, elutasít majd nyíltan, mert kifejezted hogy várod.
Ne írj neki minden nap, az ellenkező hatást vált ki. Jobban fogod érdekelni, ha egy kicsit a levegőben hagyod, hadd gondolkozzon, mi lehet veled. Ha érdekled, akkor majd keres, vagy ha kis kihagyással te keresed valami érdekes módon (nem mizu), akkor fog reagálni. Inkább ne húzd a beszélgetést, ha érzed, hogy egysíkú. Akkor írj, ha tudsz is mit írni. A mizus faggatás idegesítő, taszító.
Szóval tarts egy kis szünetet, ha meg van már beszélve a randi. Előtte 1-2 nappal írhatsz, de tartalmasan. Inkább kevesebb, minőségi beszélgetést, mint sok unalmasat. Aztán randin majd úgyis alakul az érdeklődés meg a vonzalom.
Most írta,hogy január végéig nagyon sűrű napjai vannak vizsgák,munka miatt úgyhogy addig nem tudunk találkozni
( a randi törölve)
Megértettem nincs ezzel baj,nem fogom letörölni vagy letiltani,de többet nem írok rá.
Igen én is így vagyok vele
Lesz majd más aki eljön randira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!