Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van így értelme edzenem,...

Van így értelme edzenem, erőltetnem magam?

Figyelt kérdés

Már jó ideje edzek, kb. 2 éve kisebb kihagyásokkal.

Az edzést és az étkezést is próbálom komolyan venni, tisztán étkezni.

Azért kezdtem el edzeni, mert kb. olyan voltam mint egy anorexiás, mint egy súlyos beteg annyira sovány. Ruha nem volt rám való soha.

Felszedtem kb 13-15 kiló izmot, de még mindig megvan az az igen magas, vékony, nyúlánk testalkatom. A kutya nem mondaná meg, hogy edzek, egyszerűen annyi, hogy már fel tudok venni egy S-es vagy M-es rövidujjú pólót úgy, hogy nem esik le rólam és nem kell szégyenkezzek...

Utóbbi időben kezdett el ez zavarni, hogy tényleg messze vagyok attól, hogy rám mondják, hogy edzek, vagy az igazi sportos, kidolgozott testtől. Saját magamhoz képest fejlődtem, de ennyi. Aki nem ismeri a múltam annyit mondhat, vékony és ennyi.

Van, aki hasonló dilemmában van? Hogy lehet így az edzést és az étkezést komolyan venni? Hogy motiváljam magam?

Más alapból így néz ki vagy jobban és vagy 2-3x kevesebbet eszik, és nem edz semmit...

Üdv.

25F

2019. márc. 19. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnám fel. Ha felszedtél 13-15kg izmot az ilyen 1-2 éves kihagyásos edzésekkel nem rossz. Próbálj erősödni az alapgyakorlatokban minél jobban és jönni fog még tömeg.
2019. márc. 19. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi! 185 cm 56 kilóról kezdtem most vagyok 71. De ez a kiló már nem nagyon változik jó ideje, és a súlyokban sem nagyon tudok felmenni.

Még ez is kevés nyilván, de már azért is edzek meg eszek normálisan nehogy visszaessek, mert azt nem tudnám elviselni.

Először elég jól jöttek a kilók, mindig emeltem/emelek az ételmennyiségen, de most teljesen megragadtam itt.

2019. márc. 19. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány kcal-t eszel egy nap?
2019. márc. 19. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Kb. 3000-3500 között
2019. márc. 19. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Végzel valami kardiót kondi mellett? Lehet ott megy el sok kalória. Sajnos mást nem nagyon tudok így látatlanban mondani, hogy többet kell enned. Shake-ket szokták ajánlgatni nehezen hízóknak. Folyadékként kicsit könnyebb letolni sok kalóriát.
2019. márc. 19. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Már így ilyen házibb jellegű shake-kre gondolok. Neten sok ilyen recept van, banán, mogyoróvaj, fehérje ilyesmik egyvelege.
2019. márc. 19. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Emeld 4000-4500-ra.
2019. márc. 19. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én sem adnám fel, tudod mekkora eredmény már az is, hogy idáig eljuttotál? :)

Nem szégyen ha kis súlyokkal dolgozik az ember, ha hatásos.

2019. márc. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!