Mi értelme van a testépítésnek?
Kozmetikai célú izomnövelés.Férfiszépségverseny.Egymásnak pózolgatnak a színpadon,bíróknak egy szál bugyogóban.Sem az erő,se az állóképesség nem növekszik tőle számottevően.Egy testépítő ismerősömnek is megroppant a dereka,amikor meg akart emelni valami nem is nehéz dolgot.
Az erősportoknak,mint az erőemelés,erősember,súlyemelés,tényleg van értelme,mert ezektől tényleg erős lesz az ember.
Ilyenek ezek a gyúrósok. Minden béta pasi velük foglalkozik, ahelyett, hogy a saját kis pöszijével játszana.
Amúgy a gyúrósok nem tesznek fel olyan béna kerdést, hogy a şzaŕ testű béták, miért nem edzenek...
Egy kondizó nő
Én erőemelő vagyok.
Nálam sokkal nagyobb,izmosabb emberek fele annyit nem bírnak emelni,mint én.
Na es akkor mi van kedves eroemelo baratom?
Ez kit erdekel?
A sakkozok meg siugròk pedig mèg kevesebbet tudnak felemelni. De mondjuk egy kozeptav futo is gyorsabban fut mint te. Na es? Mire ez a pocsmèregetès? Mi bánt?
En valoszinuleg kevesebbet birok felemelni, mint te. Izmosnak izmos vagyok, hobbi kick-box bunyos, es jo esellyel allbavernelek es szetcsusznal, mint a takony.
Mi ertelme van az eroemelesnek?
Régebben küzdősportoltam.
És rendszeresen kardiózok,szóval az állóképességemmel nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!