Ha erő nem társul hozzá akkor mi értelme?
Mi értelme kondizni ha semmi erő nem társul hozzá?
Látom ezeket a fiatalokat, eszik a csirke-rizst meg a porokat, aztán nyáron diákmunkába elmennek segédmunkázni fél óra alatt lerobban a 70-80%-a.
Így mi értelme az egésznek, nem szégyenlik ezt?
Én elsüllyednék szégyenemben, ha ki lennék gyúrva, és egy cementeszsáktól beállna a derekam...
Vagy ennyit megér, hogy az XS-es pólóban feszüljön a bicepsz nyáron?
Aki normalisan edz annak egy cementeszsak nem kottyan meg. Gondolod aki 200 folott huz fel, 60-70-el bicepszezik meg 70-80 kiloval nyom fej fole, egy 40 kilos zsak gondot jelent? Van ott ero, csak 1. lustak, 2. csak szerinted izmosak, valojaban 70-80 kilos gyerekek ezek, atlagosnal kisebb testzsirral, ezert "izmosnak" tunnek.
Mikor par eve csigalepcson kihordtunk 6-an 20 tonnanyi ontott vas radiatort egy regi epulet 3 emeleterol fel nap alatt, nem volt megeroltetobb mint egy atlagos edzes. Mikor 2 hetig komuvesnel teglat hordtam meg betont kevertem/taligaztam, az sem volt nagy durranas, pedig akkor meg csak egy eve kondiztam. Azok kozul az ismeroseim kozul, akik nem mell-karos gyerekek (felhuznak, guggolnak, eveznek, nyomnak fej fole, stb...) szinten mindenki eros.
Nem tudom honnan szeditek ezeket a sztereotip hulyesegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!