Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel két hete ismerkedem, eddig kétszer találkoztunk, de az első a körülmények miatt annyira rövidre sikerült, hogy én ezt inkább egynek nevezném. Csók viszont még nem volt, és úgy érzem, hogy nagyon lassan haladunk. Az további aggodalomra ad okot, hogy az utóbbi időben habár beszélünk, úgy érzem, hogy ezt én tartom fenn. Ő nem nagyon érdeklődik irántam, és szerintem ha eltűnnék 1 napra nem is keresne (ezt nyilván nem szeretném, mert gyűlölöm a játszmázásokat).

Elég egyértelmű utalásokat tettem a szándékaimról, és benne van egy harmadik randiban. Nagyon kettősség van bennem: úgy érzem, mintha megváltozott volna a lelkesedése, mégis belemegy az újabb randiba, és a találkozás után is ő írt először. Paranoiás lennék, vagy a barátzóna felé haladok? Egyre jobban tetszik az illető, és nem szeretném veszni hagyni.

2021. jan. 25. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az telleg nagy dolog lenne, ha egy egesz napig nem keresnetek egymast...

Szerintem itt az a baj, hogy te mar most tobbet latsz bele, mint amit kene, illetve hogy tapadsz, mint a legypapir. Hagyd csak logva a csajt 2-3 napig, oszt jolvan. Agyaljon o, hogy miert nem irsz neki.

2021. jan. 25. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

randiztok megint? Igen? Akkor mi a baj?

Kicsit tapadsz, de ha lesz 3. randi az bőven jó jel.

2021. jan. 25. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Erre te rágörcsöltél, nem szabad.

2. Miért kéne az első 3 randinál bármit is csinálni?!

3. A lány most finoman koptat. Ne teperj utána, és ne akarj minden áron testi kontaktust.

2021. jan. 25. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

ezzel a gyerekes 3-mas szabállyal felnőttként is találkozom. Sokszor koptattak, mert nem másztam rá az első randin. És? És ha nem érzem, hogy kellene? Kapcsolatot keresek, nem valami szabályoknak akarok megfelelni.

2021. jan. 25. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van kettes! És te jártál jobban! ;)
2021. jan. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!