Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted nem "beltenyészet" ami zajlik?
3.-nak.
Ott az idézőjel. "
Kérdezőnek.
Ez még mindig jobb, mint a neten létrejövő távkapcsolatok, ahol 4 havonta találkoznak, mert 4320 km.-re laknak egymástól.
Viszont én sem szeretek ismerősi körben ismerkedni, mert akkor előjön a "Katival vagy? Hát az a Bélával, a Józsival, meg a Zsuzsival is járt." meg a "Jó csak a Bea, amikor még én dugtam...vagy ezt nem mondta?" ...
A Zsuzsival nem is jártam!
Üdv,
Kati
Valójában, csak az egyik "kötelező kérdésem az oldalon."
Leginkább arra gondolt a költő, hogy felhívja a figyelmet, az emberi kapcsolat, a szerelem, az nem üzemképes így, hogy "választanak abból, ami ott van." Ugye, akit csak látnak, nem merik megszólítani. Aki messzebb van, ott a távolság a kifogás, gond... De ha én itt nekiálltam volna levezetni, az feltehetően több oldal lett volna, csak a kérdés. Már ha engedi az oldal, hogy ilyen részletesen levezetett felvetést, kérdést írhat valaki... :)
Tanultál gráfelméletet?
Tudtad hogy átlagosan 6-7 ismerősségi láncszemmel lefedhető a világ?
Azaz ha te és egy random idegen között 6-7 hosszú "út" van. Szóval te ismerősöd ismerősének ismerősének... ismerőse az illető.
Ez nem az a kategória, ahol ezt jobban ki kéne fejtenek, de a lényeg, hogy nem beltenyészet.
Persze ez egyéntől is függ, mert nem mindegy, hogy valaki egy tanyán éli le egész életét, ugyanazzal a 20 emberrel, vagy nagyvárosi egyetemista stb.
Azzal ismerkedsz, akivel lehetőséged van.
Most, hogy Tinderen bárkivel matchelhetsz ez nagyon kitágult. Én is ott jöttem össze a jelenlegi barátnőmmel 2 éve.
Még nagypapám a Volánnál dolgozott buszvezetőként és nagymamám az irodában valamilyen adminisztratív feladatban. Nekik még tényleg nem volt sok lehetőségük más a mindennapjaikban nem látott emberekkel ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!