Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külön a páromtól egy csaj-laká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön a páromtól egy csaj-lakás. Szemtelenség lenne?

Figyelt kérdés
A párommal összeköltöztünk 10 hónapja, ő az első, akivel összeköltöztem, tehát sokáig előtte egyedül éltem és imádtam. Amúgy is olyan típus vagyok, hogy néha ki kell pihennem az embereket (mindenkit), egyedül tudok feltöltekezni. Albérletben élünk, amit felesben fizetünk, ezen kívül nekem még van 3 kisebb lakásom, amik befektetési céllal lettek vásárolva, azok kicsit lennének nekünk. Az egyik lakója pár napja jelezte, hogy saját lakást fog vásárolni, tehát nemsokára üres lesz. Azon gondolkodtam, hogy nem adom ki újra, inkább meghagyom úgymond csaj-lakásnak. Ahova néha eljárák csak én, csak úgy egyedül lenni. Mint a párom mikor lelép dartsozni a haverokkal. Barátnőmnek már fel is vázoltam az ötletet, szerinte nagyon nagy szemtelenség, sértő a másikra nézve. Ti mit gondoltok? Mert én nem érzem annak, nem azért lenne, hogy ott férfiakkal szórakozzak, vagy ilyesmi.
2021. szept. 16. 19:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Amikor a párod lelép dartsozni, akkor tök üres a közös lakás, egyedül vagy,nem? Nem teljesen értem az alap problémát :)
2021. szept. 16. 21:07
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
Minket már azért is megszólnak, mert külön szobában alszunk. A külön lakásért biztos csőstül jönnének a beszólások. Ha meg a pasid kicsit is féltékeny típus, akkor a sutyorgók hamar bogarat ültetnek majd a fülébe, hogy te ott biztos k_rválkodsz, stb, stb.
2021. szept. 16. 21:10
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha úgy érzed ez kell neked akkor hajrá!!!
2021. szept. 16. 21:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Hotelszobát azért nem szeretnék 1-2 estére, mert azt nem tudom belakni, nem olyan érzés, mint egy külön tér.
2021. szept. 16. 21:20
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Elég gázosnak látszik a kapcsolatod ha mindenáron ilyen külön térre vágysz.....
2021. szept. 16. 21:26
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Ezek a kérdések. Azt vettem észre minél több pénze van valakinek, annál szerencsétlenebb, életképtelenebb. :D
2021. szept. 16. 21:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"Mint a párom mikor lelép dartsozni a haverokkal.":

Inkább billiárdozni(dákóval)

2021. szept. 16. 22:02
 18/24 anonim ***** válasza:
88%

Szuper ötlet,szerintem semmi rossz dolog nincs ebben,hisz szinte bárhol megcsalhatod,akár egy kocsiban is.

Én is ilyen vagyok,időnként szükségem van magányra.

2021. szept. 16. 22:12
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Én a barátnőddel értek egyet.Bennem is az merült fel elsőnek, amit már màs is írt.Mikor a párod elmegy a haverokkal, akkor te egyedül vagy otthon.Miért kell ehhez egy másik lakás?Erre két ésszerű indok lehet.Az egyik az, hogy tilosban járnál előbb vagy utóbb.Ha nem így van, akkor meg alkalmatlan vagy együttélésre.Ezt ne magyarázza már meg senki, hogy nem elég a közösen bérelt lakás, mikor ott vagy egyedül.Ha meg úgy gondolod, hogy te többször is mennél, nem csak mikor a párod haverozni megy, akkor felesleges együtt laknotok.Akkor lakjál egyedül, majd találkozol a pároddal, mikor kedved van.Bár a legtöbb ember aki komoly kapcsolatot szeretne gyorsan ki fog ábrándulni belőled ilyen feltételek mellett.
2021. szept. 16. 22:39
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

"Ezek a kérdések. Azt vettem észre minél több pénze van valakinek, annál szerencsétlenebb, életképtelenebb. :D"

Akinek kevés van, esetleg nincs neki, az is kizárt, hogy ügyes és életképes, pénzt csinálni a mai világban nem nehéz. Ezek alapján nincs is pozitív ember. 🙃

2021. szept. 16. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!