Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ábrándulnak ki férfiból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ábrándulnak ki férfiból ha meglátják a lakását?

Figyelt kérdés

Pedig mondjuk addig nagyon tetszett a férfi, vonzódtál hozzá és a lakására is azért mentél fel mert még egy kicsit közelebb akartál kerülni hozzá.

Ha ábrándultál már ki mert megláttad hol él, mi volt az oka?

2021. júl. 11. 07:56
A kérdező szavazást indított:
rossz környéken lakott, így már mindegy milyen a lakása
kicsi, egyszobás garzonja volt, nagyobbra számítottam
panelben lakott, pedig többet néztem ki belőle
a lakása szép volt, de az emeletes ház amiben volt az lepukkant
külterületen lakott egy nyaralóban
kosz és bűz fogadott a lakásban, mindentől elment a kedvem
igénytelenül, rondán volt berendezve
borzasztó rendetlenség volt, bár a lakás szép lett volna
nem volt víz vagy villany
egyéb: írd le
32 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
23 éves fiúnak gyerekkori cuccok voltak a szobájában: a lámpabúra helikopteres volt, általános iskolás könyvek az íróasztalán, tele volt plüsökkel. Ami még gyerekessé tette a szobát az a rengeteg focista poszter plusz Harry Potter könyvek meg társaik, amik önmagukban egyébként nem gázak egy felnőtt férfinél sem, de sok ilyen kis dolog ott összeadódott és fokozták a gyerekes hangulatot, ráadásul ennél a fiúnál nem ellensúlyozta semmi, csak ezek voltak a szobájában. A másik meg, hogy nagyon pici volt a szobája és hamar ilyen nyomott izzadságszag lett benne de mégsem engedett szellőztetni, pedig én egész nap nyitva hagytam volna.
2021. júl. 11. 08:02
 2/17 anonim ***** válasza:
12%
Lakótelepi lakásra vitt. Hat kösz nekem proli nem kell!
2021. júl. 11. 08:13
 3/17 A kérdező kommentje:

# 2

milyen típus lett volna elfogadható? milyenre számítottál? a férfin nem látszott hogy egy "proli" ? Sok mérnök stb. jó egzisztenciájú férfi vesz lakást panelben.

2021. júl. 11. 08:14
 4/17 anonim ***** válasza:
8%
Akkor ábrándulnak ki, ha nem elég értékes a lakás.
2021. júl. 11. 08:44
 5/17 A kérdező kommentje:

# 4

akkor ma már nincs ok nagyon kiábrándulásra hiszen már panelek is 30 millió körül vannak :D

2021. júl. 11. 08:46
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Szép, nagy ház, abban saját lakrész a palinak. Alapból nagy kupi volt nála, de mikor megláttam a fürdőszobát... a padló, a wc, a zuhanyzó fekete volt a dzsuvától. Egy lefosott nyilvános wc is kevésbé undorító, mint az volt.
2021. júl. 11. 08:49
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
#5 Ők ezzel nincsenek tisztában, mert anyucinál vagy a pasijuknál laknak. Nekik nem elég a panel.
2021. júl. 11. 08:55
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem érdekel milyen a lakás. A férfi miatt megyek és nem háztűz nézőbe. Viszont tipikus legény lakás fogadott. Kosz, kupi és sok lom. Bár ettől nem ábrándultam ki, inkább az járt a fejemben, hogy nem ártana egy nő ebben a lakásban hogy rendet és tisztaságot tartson, és hogy látható hogy egyedül él mert legény lakás. A férfi ettől függetlenül érdekelt továbbra is
2021. júl. 11. 10:22
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Amikor mindennek, de tényleg mindennek átható cigiszaga volt és a levegőben is fűszag terjengett... Tudtam, hogy dohányos, és a füvezést sem ítélem el, de ne zárt térben, csukott ablaknál csinálja az ember, vagy legalább akkor szellőztessen rendesen. Az nagyon kiábrándító, amikor leülök a kanapéra, és a nadrágom egy perc múlva már ugyanolyan szagot áraszt magából, mint egy állott hamutartó.

Ja, és emellett ugye a rumli, a kosz, hogy nem merek mezítláb járni a szőnyegen, mert ki tudja, milyen körömdarabka fog beleállni a talpamba, meg hasonlók. Ez nekem borzasztóan kiábrándító volt.

2021. júl. 11. 10:35
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Volt egy lány, aki a Nagy-Magyarország térképen akadt ki a falon.

Pedig csak egy kép, dísz, nagyon sok értelemben balos a gondolkodásom, azt leszámítva, hogy autonómia kéne a külhoni magyaroknak, nem igazán vagyok revizionista sem.

De mégis a történelmünk része, szép a térkép, miért ne tehetném ki? :)

2021. júl. 11. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!