Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ábrándulnak ki ha a pasi gyengének mutatja magát?
Én már sírni is láttam a páromat, meg olyasmi helyzetben is volt, mint te, és egy pillanatra sem ábrándultam ki belőle.
Szó nincs olyanról, hogy "nők", max a te gyökér barátnőd.
Sajnos társadalmi 'elvárás', hogy a férfiaknak erősnek kell lenni, ha belegondolsz, már kicsi koruktól úgy nevelik a fiúkat, hogy nem szabad kimutatni, ha valami fáj, egyedül kell kibírnod. A nők ehhez az általánosításhoz szoknak hozzá, mert ők meg arra vannak nevelve, hogy egy erős férfi karjaiban tudják a valódi biztonságot megtalálni. Szóval valóban sok nő már nem érzi olyan biztonságban magát, ha a férfi megmutatja a gyenge oldalát.
Persze vannak kivételek, csak ahhoz egy erős nő is kell, mert akkor nem egyedül a férfitól fogja várni a vágyott biztonságot, hanem kiegyensúlyozottan fogja kezelni a helyzetet :)
"most egy darab szarnak érzem magam és depresszióba estem. Azóta érzem rajta, hogy nincs odáig értem, mint ahogy eddig."
Szerintem csak beképzeled, nem néz semmibe
Hacsak nem egy aranyásód van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!