Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ezek közül melyiknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezek közül melyiknél ábrándulnátok ki teljesen?

Figyelt kérdés

Ha ilyen szavakat használ folyamatosan:

-Igénytelen (mindenre ezt mondja, pl nincs műkörme valakinek: szerinte igénytelen. De bármire, legkisebb dolgokra is ezt mondja, szajkózza mintha muszáj lenne, mindenkit leszól

-Elhanyagolja

(pl valakire azt mondja hogy elhanyagol valami "betegséget", elhanyagolja magát stb.

Ezt olyan emberek szokták mondani akik rettenetesen unalmasak és sablonosak.

2019. aug. 3. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
12%
Épp most használtad ezeket a szavakat. Egyébként nem tudom,hogy jössz ahhoz, hogy idegen emberekről megmondd, hogy sablonosak-e.
2019. aug. 3. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
Ha leszólja azt, akinek nincs műkörme, akkor velem szóba sem állna, mert nekem sincs. Azt nem értem, hogy miért baj, ha szóvá teszi, hogy valaki elhanyagolja magát. Én is szóvá tenném, ha észrevenném, hogy a családom, barátaim közül valaki nem foglalkozik mondjuk az egészségével. Ettől nem lesz sablonos, sem unalmas senki, megfelelő stílusban pedig lenéző sem.
2019. aug. 3. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!