Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen kategóriájú lánnyal randiznátok, és melyiknél lenne esélyetek véleményetek szerint?
Ez a kép, hogy is mondjam... rossz -.-
Arra jó, hogy az előnytelen külsejű lányok önbizalmát is feltuningolja, mert ezeken nem szerepelnek az igazán szép nők. Az itt 10-esnek becsült nők a valóságban 7-esek.
Kislány, a szépség relatív, mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
Pl. egy kövér pasi számomra undorító, viszont másnak meg a testesebb pasik jönnek be!
Erről csak ennyit.
De látom, neked is jó sok időd van, ha ilyen b..romságokat találsz ki, mint ez a sz..r kérdés.
Kérdésedre válaszolva: a kép alapján 8-9-es kategóriába sorolom magam.
Ha ők lennének a max, még szűz lennék... Akár hiszed, akár nem, csak szebb nőim voltak ezeknél az összesnél. Mondjuk igaz, hogy én is jóképű vagyok és tetszetős a testem is, genetikailag vaskos izmok, széles váll, feszes fenék stb.
26/F
Azt ugye tudod, hogy nem kötelező válaszolni?
Nem értem miért kell robbanni, csak mert nem tetszik neked egy kérdés...
Én a 8-asból az utolsóra hasonlítok, bár lehet máshova tennének...
Tényleg van 1-2 rosszul vagy éppen túl jól beállított kép.
mert értelmetlen a szépség kategóriás dolgokat firtatni, róla véleményt alkotni, mert ami az egyiknek tetszik, az lehet, hogy a másiknak nem és fordítva, és mivel a te kis agyadban értelmetlen dolog született meg, ez is téged minősít.
Akkor most én kérdezek: mi értelmét látod ennek a kérdésnek? Mit fogsz leszűrni a válaszokból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!