Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szívesen randiznátok egy kopaszodó fiúval?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 3 éve kopaszodok. Mostmár elég feltűnő a dolog, ezért mindig 0-ás géppel levágom a maradék hajamat :D attól tartok, hogy ezmiatt máshogy néznek rám a nők, gáznak gondolják... stb.2016. jún. 19. 08:46
1/6 anonim válasza:
Üdv a világomban :D Bár én még nem vágtam le 0-ás géppel, de nagyon gondolkodok rajta. Ha te erre problémaként tekintesz (kategória alapján gondolom), akkor azt érezni fogják mások. Ne legyél olyan, mint sokan mások... Rengetegen csinálják azt, hogy szembesülnek a ténnyel, hogy kopaszodnak fiatalon és, mint valami kislány elkezdenek hisztizni. Nem a hajad az, ami meghatároz téged :D Sőt, a hajadnak sincsen semmi köze a magabiztosságodhoz, önbizalmadhoz. Szóval, hogyha valakinek egy ilyen dolog miatt, mint a kopaszodás elveszik az önbizalma, ott nem a kopaszodás az igazi probléma.
( Megjegyezném: A lányok sokkal inkább elnézőbbek, ha a külső "hibákról" van szó. Csak egy nagy adag önbizalomra, humorra van szükséged. )
2/6 anonim válasza:
Nem tetszik a kopaszodás és a kopasz fej, de nálam nem jelentene hátrányt.
3/6 anonim válasza:
ha letolja nullással, vagy 1-2milisre csinálja meg,akkor nincs vele gond :D
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt! Barátomnak is kezd kihullani a haja, de szerencsére neki sokkal jobban áll a pár milis haj, mint a hosszabb. Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik, ha valaki kopaszodik és azt a pár szál haját fésülgeti jobbról balra, nagyon gáz. Tolja le, vagy hajsűrítő port szórjon rá. Nem egy barátnőm például észre se veszi, ha kopaszodik a pasi, szóval nem mindenki ilyen felszínes, mint én:D
5/6 anonim válasza:
Ha van hozzá jó testalkatod (magasság, izom) és nem vagy csúnya, akkor a csajoknak nem fog feltűnni és nem fogja őket érdekelni, hacsak nem mindenáron egy dús hajú latin barna macsóra vágynak (tapasztalat ismerőseimtől). Sőt inkább kicsit ilyen "Jason Statham-es" is lehetsz. Viszont én a 170 centimmel és vékony testalkatommal legfeljebb úgy néznék ki, mint egy fehér goblin. Az az egy pozitív tulajdonságom van, hogy én annyira még nem kezdek kopaszodni, csak oldalt egy kicsit.
6/6 anonim válasza:
Én nem kopaszodok, de amúgy is leveretem géppel. Nem érdekel ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!