Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves lányok, Ti randiznátok/járnátok taxis férfival?
Nem, nem ciki.
Én járnék, nem ez számít.
Hát egy jó taxis napi 20-25 ezret keres.
20.000x30= 600.000 Ft
Biztos egyik sem volt jó matekból.
A taxisok jó nagy tolvajok, simán hazavisznek egy rakás pénzt. :D
Lehet nem a munkáddal kellett volna kezdened, hanem a fizetéseddel, egyből kenyérre lehetett volna kenni őket.
Nem ciki,miért lenne az?!
Én buszvezető vagyok ,van akinek meg az nem tetszik.
N/24
Én bírom a taxisokat abból a szempontból, hogy buliból hazamenet,bepattanok hozzájuk és tök aranyosan szórakoztatnak :D Vagy engem kérdezgetnek , hogy milyen volt abuli, de előfordult már hogy, családról,állatokról,sportról,főzésről beszélgettünk. Így általánosságban szerintem el lehet róluk mondani, hogy nagyon közvetlen emberek. De ami pénzt elkérnek néha, azért el is várom, hogy kedvesek legyenek...és akkor még ott van a borravaló is :D Én egy taxist, munkája miatt tuti nem utasítanék vissza.
21/L
"Hát egy jó taxis napi 20-25 ezret keres."
Na de mennyit költ? Benzin rengeteg, pár év alatt ki kell termelni egy új autó árát, hogy le tudja cserélni, taxi óra, kártya terminál se olcsó, a havi tagsági díj a taxis társaságnak szintén sokba kerül.
Ha mindent számolunk akkor annyira nem egy jó fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!