Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopaszodó férfiként jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopaszodó férfiként jóval nehezebb a pártalálás?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és kopaszodom, engem nagyon zavar, teszek ellene, de kevés eredménnyel. Családban is mindenki kopaszodott.

Az identitásom egyik meghatározója, gyakorlatilag akkor vagyok elégedett, ha normálisan tudok kinézni, és ezt is érzem. A kopaszodás meg külsőleg le von az értékemből, olyan mintha a személyiségemből vészítenék el egy darabkát.

Mindenhol dús hajú férfiakat látok, akik sokkal jobban néznék ki hajjal, mint anélkül, ráadásul mindenki értük rajong

Jóval kisebb esélyem lesz így egy szép, normális lányt találni?

2016. márc. 27. 20:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
57%
Egyet jegyezz meg: kopasz fej nincs,csak seggig érő homlok.
2016. márc. 27. 20:53
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

Ha ezt bemagyarázod magadnak,akkor igen, nehezebb lesz..de ha nem zavarna? De ha te úgy érzed,hogy külsőre le von az értékedből,az ki fog hatni a sikertelenségedre is..felfogás kérdése az egész :)

Amúgy én meg sok kopasz/kopaszodó férfit látok..

2016. márc. 27. 21:05
 3/24 anonim ***** válasza:

Ha már nagyon kopaszodsz, akkor nyírd le inkább rövidre vagy teljesen. Szerintem úgy ápoltabb hatású és kevésbé feltűnő.

Van teljesen kopasz ismerősöm (27 éves) és nagyon jól néz ki.

2016. márc. 27. 21:15
 4/24 anonim ***** válasza:
En kopaszodás nélkül sem találok senkit 26 évesen...
2016. márc. 27. 21:27
 5/24 anonim ***** válasza:
A csajok nem csípik a kopaszodó srácokat. Nem túl esztétikus a szemükben: [link]
2016. márc. 27. 21:42
 6/24 anonim ***** válasza:

told le:

[link]

2016. márc. 27. 21:45
 7/24 anonim válasza:
Eljenek a kopasz pasik !
2016. márc. 27. 22:34
 8/24 A kérdező kommentje:

Szó sem lehet hosszabb, kopaszodó foltokkal teli hajról, vagy nullás, max 1-3mm, vagy rendes, normális haj. Szóval kénytelen leszek idővel letolni, pár éven belül, de leginkább az zavar, hogy nem akarok kopasz lenni.

És oké, lehet Stathammal, meg Dieselel példálózni, szerintem ők nem néznek ki jól, Statham hajjal sokkal jobban nézne ki, azért rajonganak érte, mert híres. Még ha ki is gyúrnám magam, meg növesztenék borostát, sem néznék ki jól a saját megítélésem szerint, és szerintem nagyon a kopasz ffi kiesik egy csomó nőnél.

2016. márc. 27. 22:42
 9/24 anonim ***** válasza:
akkor hajbeültetés?
2016. márc. 27. 22:46
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam rá, de ahhoz meg egy nagyon jó donorterület kell, hogy normálisan nézzen ki, nekem meg közel sem lesz olyan (felmenőkből kiindulva).
2016. márc. 27. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!