Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodó férfiként jóval nehezebb a pártalálás?
26 éves vagyok, és kopaszodom, engem nagyon zavar, teszek ellene, de kevés eredménnyel. Családban is mindenki kopaszodott.
Az identitásom egyik meghatározója, gyakorlatilag akkor vagyok elégedett, ha normálisan tudok kinézni, és ezt is érzem. A kopaszodás meg külsőleg le von az értékemből, olyan mintha a személyiségemből vészítenék el egy darabkát.
Mindenhol dús hajú férfiakat látok, akik sokkal jobban néznék ki hajjal, mint anélkül, ráadásul mindenki értük rajong
Jóval kisebb esélyem lesz így egy szép, normális lányt találni?
Nekem kopaszodó férfi tetszik,úgyhogy engem nem zavar.
22
ez genetika, sokszor mondták nekem is, hogy télen vizes fejjel ne menjek ki, így meg úgy blabla..nem értem vele sokat, van ismerősöm aki sose hordott sapkát, mégis dús haja van. szedhetek akármilyen vitaminokat, használhatok hajszeszt, szerintem ezekkel nem érünk el semmit...
-már emberi fejátültetést tervezgetnek, holott még a hajhullás ellenszerét sem találták fel :D
-ha ez felvidít: van valami ilyen mondás, hogy a haj frászt kap az észtől, ezért hullik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!