Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodó férfiként jóval nehezebb a pártalálás?
26 éves vagyok, és kopaszodom, engem nagyon zavar, teszek ellene, de kevés eredménnyel. Családban is mindenki kopaszodott.
Az identitásom egyik meghatározója, gyakorlatilag akkor vagyok elégedett, ha normálisan tudok kinézni, és ezt is érzem. A kopaszodás meg külsőleg le von az értékemből, olyan mintha a személyiségemből vészítenék el egy darabkát.
Mindenhol dús hajú férfiakat látok, akik sokkal jobban néznék ki hajjal, mint anélkül, ráadásul mindenki értük rajong
Jóval kisebb esélyem lesz így egy szép, normális lányt találni?
Akkor megszívták. Mert a férfiak 95%-a kopaszodni fog.
N24
mi az hogy nem jó a donorterület?
Hátul a tarkódon is ritkul a hajad?
figyelj, ezzel semmi probléma nem lenne...te kreálod magadnak. persze, lehet jobban nézel ki nem kopaszan, de így sem lenne semmi hátrányod az ismerkedésben, ha nem paráznál rá erre.
hidd el :)
Még annyira azért nem vészes a dolog, meg van még a hajam, egy kicsit csúszott fel a hajvonalam, és alapvetően ritkább az egész, de ha megfelelően formázom, egyáltalán nem látszik. De tudom mi lesz a jövőben, pár év múlva, és látom hogy évről évre romlik.
És lehet emiatt speciálisabb helyzetben vagyok, 17 éves koromban kezdtem el jobban foglalkozni a külsőmmel, előtte eléggé rosszul néztem ki, megnövesztettem a hajamat, és valamiért az lett az előnyös külsőm szimbóluma. Akkoriban eléggé bejöttem a lányoknak. Nem vagyok az a csajozóállat, aki bármilyen helyzetből jól tud érvényesülni, ezért zavar a helyzet, hogy emiatt rosszabb pozícióba kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!