Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan csajjal, aki (folyt. Lent)?
Igen.
Dettó ugyanez volt velem. Nem lett hatalmas önbizalmam,de annyira kéjes a vigyorom,mikor látom,hogy nekem jót tettek az évek,másoknak meg nem :D
Én 16 ő 14 éves volt. 50 kilóval volt több nálam és 20 centivel alacsonyabb. Én lányokkal nem barátkozok, így miután rámírt én rövidre zártam. Meg nem bántottam, csak tisztáztam, hogy így sansztalan a téma.
4 évvel később rámírt egy csinos 50 kilós lány. Beszélgettem vele, egy hullámhosszon is voltunk. Következett a randi és ott elmondta, hogy ő az akit visszautasítottam egyszer. Ezután a mondat után megakadt a dolog és nem lett semmi a továbbiakban.
Újabb öt év múlva én írtam rá. Dumáltam vele. Megpedzegettem neki hogy lenne e kedve intim tornát végezni velem. Ő visszautasította és ennyiben maradtunk.
nem feltétlenül lóg majd
ha lassan fokozatosan adja le, akkor a bőr is feszesedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!