Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti randiznátok egy ilyen csajjal? (több lent)
#4:
Mit vársz egy 14 évestől, Kantról akarjon filozófálni vagy az Operába járjon és hétvégenként múzeumokat látogasson?
Szerintem teljesen természetes, hogy ebben a korban ilyen érdeklődéséről beszél és nem fog lelkileg mélyen kitárulkozni egy nyilvános fórumon, ahol rögtön jönnek a hozzád hasonló fikázók...
A tinik meg így rövidítenek online, nekem se tetszik, de az én gyerekeim is csinálják néha írásban és nem hinném, hogy ettől kevésbé lesznek értékesek.
Kérdező, legyen önbizalmad, nincs veled semmi baj, majd kialakul. Mikor én olyan idős voltam, mint te, biztos érdekeltél volna. És főleg, ne sokat adj egy ilyen fórumon ismeretlenek negatív véleményére, pár mondatból úgyse lehet sokat megtudni rólad, másrészt vannak, akik direkt szeretnek piszkálni másokat. Gondolj bele, ezek itt idegenek, még annyit se tudsz róluk, mint aki szembejön veled reggel az utcán, mert azt legalább látod, de itt csak egy nickname van, ami mögött ki tudja, milyen ember rejtőzik.
Most őszintén, miért számít neked ismeretlenek véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!