Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti randiznátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis.smiley kérdése:

Fiúk ti randiznátok egy ilyen csajjal? (több lent)

Figyelt kérdés
Heló 14 éves vok pécsett élek...ezt most nem úgy akarom kiirni hogy pasit keresek segítség !!! hanem csak kiváncsi vok,hogy lenne e remény benne hogy nem egyedül fogok meghalni,vagy ha más nem meg kell változtatnom a személyiségem...na kezdjük:elég fiús vok (nem az a cicababa stílus) szeretek focizni,számítógépes játékokat játszani és gitározni.többnyire csak fiú barátom van de van egy LB-m is.nem szeretek csillivilli rucikban járni sem sminkelve suliba. tudom ez most a legtöbb srácnak eltaszító de nem akarok 10 kiló sminkkel suliba menni csak hogy úgy nézzek ki mint egy barbie.én inkább ez a természetes csaj vagyok ,legtöbb haveromat leverem fociból (LOL)na mind egy.szeretek ének órákon gitározni(van egy elektromos gitárom is) utálom justin biebert és a one directiont!!!! na kb. ennyi....szerintetek ahhoz hogy legyen valamikor is pasim meg kéne változnom vagy nem? Őszinte válaszokat kérek légyszi!!! :)

2014. szept. 15. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez elég biztatónak tűnik, szal no para. Ha ehhez még pluszban tűrhetően/jól nézel ki, akkor nem kell sokat várnod. Amúgy én is pécsi vagyok. Valaki szerdán jön Rudán Joe koncertre??
2014. szept. 15. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nem, bocs.
2014. szept. 15. 21:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát egy vagány csaj vagy. Biztos van, akinek ez jön be. Szerintem ne változz meg, azért szeressenek, aki vagy. :)
2014. szept. 15. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon sokat elárultál magadról, és tényleg. A fogalmazás nehezen megy például, a gyerekes és gáz rövidítésről most nem is beszélnék. Randizás szempontjából a lehető legfontosabb dolgokat árultad el magadról, hogy focizol, gitározol, fiús vagy és utálod Justin Biebert. Valóban, pont ilyen dolgoktól függ hogy randiznék-e egy csajjal... A pasizáshoz még kicsit fel kéne nőni, főleg agyban!
2014. szept. 15. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert 14 éves vagy, és azt írtad, hogy egyedül fogsz meghalni, na emiatt nem fogsz kelleni senkinek.
2014. szept. 15. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen lakom, 19 vagyok, és én is a természetes csajokra bukom.
2014. szept. 15. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen azon attól félsz hogy egyedül halsz meg? Már bocsi...
2014. szept. 15. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocsi , elírtam :-D -azon
2014. szept. 15. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Mit vársz egy 14 évestől, Kantról akarjon filozófálni vagy az Operába járjon és hétvégenként múzeumokat látogasson?

Szerintem teljesen természetes, hogy ebben a korban ilyen érdeklődéséről beszél és nem fog lelkileg mélyen kitárulkozni egy nyilvános fórumon, ahol rögtön jönnek a hozzád hasonló fikázók...

A tinik meg így rövidítenek online, nekem se tetszik, de az én gyerekeim is csinálják néha írásban és nem hinném, hogy ettől kevésbé lesznek értékesek.

Kérdező, legyen önbizalmad, nincs veled semmi baj, majd kialakul. Mikor én olyan idős voltam, mint te, biztos érdekeltél volna. És főleg, ne sokat adj egy ilyen fórumon ismeretlenek negatív véleményére, pár mondatból úgyse lehet sokat megtudni rólad, másrészt vannak, akik direkt szeretnek piszkálni másokat. Gondolj bele, ezek itt idegenek, még annyit se tudsz róluk, mint aki szembejön veled reggel az utcán, mert azt legalább látod, de itt csak egy nickname van, ami mögött ki tudja, milyen ember rejtőzik.

Most őszintén, miért számít neked ismeretlenek véleménye?

2014. szept. 16. 05:56
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Elég szomorú hogy egy 14 évestől - akik amúgy nagyon szeretnek felnőtteskedni - nem várod el hogy össze tudjon rakni két értelmes mondatot. Beszéljen arról milyen személyiség, ne arról hogy focizik meg nem sminkel. Kit érdekel? Normális ember nem ez alapján választ partnert... :D A rövidítés használat meg nem kor kérdése, van aki idősen is használja van aki meg már gyerekként sem lusta értelmesen írni.
2014. szept. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!