Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti randiznátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis.smiley kérdése:

Fiúk ti randiznátok egy ilyen csajjal? (több lent)

Figyelt kérdés
Heló 14 éves vok pécsett élek...ezt most nem úgy akarom kiirni hogy pasit keresek segítség !!! hanem csak kiváncsi vok,hogy lenne e remény benne hogy nem egyedül fogok meghalni,vagy ha más nem meg kell változtatnom a személyiségem...na kezdjük:elég fiús vok (nem az a cicababa stílus) szeretek focizni,számítógépes játékokat játszani és gitározni.többnyire csak fiú barátom van de van egy LB-m is.nem szeretek csillivilli rucikban járni sem sminkelve suliba. tudom ez most a legtöbb srácnak eltaszító de nem akarok 10 kiló sminkkel suliba menni csak hogy úgy nézzek ki mint egy barbie.én inkább ez a természetes csaj vagyok ,legtöbb haveromat leverem fociból (LOL)na mind egy.szeretek ének órákon gitározni(van egy elektromos gitárom is) utálom justin biebert és a one directiont!!!! na kb. ennyi....szerintetek ahhoz hogy legyen valamikor is pasim meg kéne változnom vagy nem? Őszinte válaszokat kérek légyszi!!! :)

2014. szept. 15. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én értettem amit mond és nem értem, miért kéne feltétlenül itt a GYIK-on irodalmi igényességgel fogalmazott esszét kerekítenie. Amit meg elmondott, valamennyire azért jellemzi a személyiségét.

De mindenesetre az általad írt kioktatás nyilván sokat segít majd a fejlődésében. :)

2014. szept. 16. 18:01
 12/14 anonim válasza:
14 éves vagy! Még jó, hogy nem fested magad már csak az kéne. Ennyi idősen ne a fiukon törd a fejed hanem inkább még a játékon......
2014. nov. 28. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:

"utálom justin biebert és a one directiont!!!!"

Ez a mondat fogott meg a legjobban :D (Ezzel én is így vagyok)

2015. márc. 7. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, de a suncidba bevágnám.
2015. márc. 9. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!