Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagy gond, ha egy 30 körüli férfi, akivel ismerkedtek, nem mondja az mennyi a fizetése? Elmondom mit dolgozok, de fizetést sosem, egyik nőnek sem. Ki is ábrándulna vaLAHOGY.
Akkor rövidtávú kapcsolatokban gondolkodsz? Hosszú távon számomra nem férne bele, hogy fogalmam sincs, nagyságrendileg mennyit keres a párom. Hogy lehet így összeköltözni, közös háztartást vezetni, közösen kezelni a kiadásokat?
Nem gondolom, hogy a másik orrára kéne kötni az első randin ilyen infókat, de egy idő után ki kell derülnie egy egészséges kapcsolatban.
2-es vagyok
Persze, pénzéhségből mentem hozzá egy olyan férfihoz, aki fele annyit sem keres, mint én. :)
Nem erről van szó, egyszerűen arról, hogy nekem nem fér bele a kapcsolatba az, hogy egyes információkat direkt elhallgassanak előlem. És mi értelme a kapcsolatnak, ha a párom előttem szégyenkezik? Persze, az is lehet, hogy egy évig nem kerül szóba, nem kell direkt az orromra kötni, csak a titkolózást nem tolerálom.
Tévedsz, kérdező, nem azért "érdekel", mennyit keres a párom, mert pénzéhes lennék. Te éltél már valaha együtt valakivel? Hogyan osztottátok meg a költségeket? Én mindenképpen közös kasszát szeretnék a párommal, így nyilvánvaló, hogy az ő pénzével és az én pénzemmel is közösen gazdálkodunk. Ha nem tudom, ő mennyit keres, nem tudom, mekkora keretünk van, mire tudunk költeni, mire nem, hogyan tudunk együtt élni, tudunk-e családot alapítani stb.
Ha szerinted ezek nem fontos kérdések, akkor ahogy már írtam, rövidtávú, vagy komolytalan kapcsolatokban gondolkodsz.
Szerinted nem fogják észrevenni, hogy milyen színvonalon élesz? :) Dehogy nem.
És miért gáz, ha a barátnőd többet keres? Ha kiderül, hogy többet, akkor otthagyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!