Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, ha már semmit nem akarok a nőktől?
Nem vagyok meleg,csak már unom ezt az egész párkapcsolatos dolgot. Volt barátnőim mind cafkák voltak,pedig elsőre senki nem mondaná meg róluk. Pár hete ismerkedtem meg egy lánnyal,tök átlagos,de kiderült,hogy olyan mint a többi.
Legszívesebben szingli maradnék és azt csinálnám amit szeretek,és nem
ugrálnék a nők után.
18/f
28/f
Bocsánat;D
Én is van hogy néha így érzek, bár én amiatt, hogy valahogy nem akarnak jönni a sikerek, egyszerűen közömbösek a lányok, így van hogy már úgy vagyok vele, hogy hagyom az egészet a fenébe.
Kérdező, vagy ezt tudod csinálni, hogy nem érdekled őket, vagy pedig nem épitesz túlságosan hosszútávú kapcsolatra, mert amúgy nem is lehet, egy pár is ideig óráig el van egymással ,de idővel úgyis ellaposodik, vagy lesz más, és vége lesz, akkor már jobb keresni valaki új lányt.
Na meg a nők után sose ugrálj, mindig a saját életed, céljaid legyenek a legfontosabbak, és csak utána jöjjenek a nők.
"Legszívesebben szingli maradnék "
és miért nem maradsz az? fegyver tartanak a fejedhez, hogy legyen párod?
Huha nagy szavak ezek egy 18 évestől...
Amúgy kb úgy hangzik ez a monológ, mint amit a korodbeli lányok szoktak egymásnak elmondani hajnal egykor egy üveg tequila mellett.
"Minden pasi disznó! Csak a szex kell nekik bla bla bla"
Ugyanaz :D
Amúgy meg ha egy csaj rendes, kedves, normális, nem is csal meg, akkor mégis mi a panaszod? Hogy nem a Szent Liliom apácazárdából rohant a karjaidba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!