Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy gond, ha a barátomnak azt mondtam, nem akarok vele többé ágyba bújni a házasságig?
Na ezt hívják "pure" zsarolásnak. Komolyan ezzel akrod magadhoz kötni? Miért olyan fontos a házasság? Nem az a lényeg, hogy két ember szeresse egymást??
Annyira rühellem az ilyen h...lye nőket. Ennek az lesz a vége, hogy megcsal vagy elhagy. Mennyivel jobb ha kényszerből vesz el??????
Ha valóban hívő lennél, akkor elve szűz lennél és olyan párod lenne aki szintén így látja a világot.
Így ez nem más mint képmutatás és zsarolás összjátéka.
Ha az én nőm ilyet mondana és komolyan is gondolná, repülne a fenébe, akármennyire is szeretném.:(
Ne zsarold.. vallásos vagy és így bánsz az emberekkel? Na, ezért nem foglalkozom én azzal, hogy ki az isten az az Isten... marhaság.. tejóéég!:)) Kiakasztottál.:)
Természetes, hogy zavarja a dolog. Senki sem szereti, ha zsarolják, még akkor sem, ha ez szexuális zsarolás.
Ha vallásos vagy, akkor már a kapcsolatotok elején megmondhattad volna neki, hogy házasságig nincs szex. Most hiába hozod fel, hogy a vallásod miatt nem akarsz dugni.
Így is eleve alig találkoztok, másfél havonta látjátok egymást. És még akkor sincs szex? Kinek jó ez így? Örülnöd kellene, hogy kitart a kapcsolatotok ilyen távolságból. Kb két év múlva tervezitek a házasságot és addig nem lesz szex? Akkor ebből házasság sem lesz, mert a barátod nem fogja kibírni addig és teljesen igaza is lesz.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!