Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy gond, ha a barátomnak azt mondtam, nem akarok vele többé ágyba bújni a házasságig?
Azzal fiu letemre egyetertek, hogy hazassagig ne legyen szex.
Viszont ehhez hatarozottan, gerincesen kellene ragaszkodnod mar az elejetol. S vannak olyan fiu, akiknek hazassagig nem kell szex! Olyat keress s boldogabb leszel :)
Én a barátod helyében a következőt mondtam volna:
"Aímg nincs szex, addig nem vagy a barátnőm többet, ajtót meg légy szíves csukd be magad mögött kívülről."
"a mai világban mégis hogyan tartsak meg egy fiút szex nélkül"
Például zsarolással. Ahogy próbálod...
Kérdés, ha te nem szexelsz vele szívesen, akkor mégis mi a fenét akarsz tőle?
FÚj hát ez nagyon undorító. Nincsen undorítóbb a zsarolásnál!
Mi az, hogy különlegesnek akarod magad érezni? És azt miért nem lehet úgy, hogy lefekszetek egymással? Meg ez az egész, hogy már lefeküdtetek, de akkor mégse... Ez olyan álszentség. És szerinted 2 évig kibírja szex nélkül? Haha, jó vicc! Lehet majd neked azt mondja, amúgy meg elmegy Grazba, és ott jót szórakozik.
Elég egy jellemtelen ember vagy. Először kényszerből lefekszel vele, úgy hogy megtagadod a saját erkölcsi értékrended, majd hirtelen meggondolod magad és elkezded zsarolni... Nos, ezzel csak az a baj, hogy ha a csávó teljesen hülye és még így is veled marad és elvesz, de rendszeresen a szexel fogod zsarolni, ha valami nem tetszik, mivel ez már egyszer bejött. Csodás.
Egyébként megcsalás ellenes vagyok nagyon, de én egyetlen egy esetben teljesen jogosnak tartom: ha ok nélkül nincs szex. Szóval, sok jóra ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!