Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontossági sorrend anyagilag egy férfinél a huszonéves nők szemében? Külön élés, saját lakás, autó, munka, jó munka, stb. Mit fogadnak el, mit nem?
Jó nyilván az a tökéletes, ha saját lakásban lakik egyedül, van autója és van jól fizető munkája. De most nézzük azokat, aki a 25-35 évesek között nem ebben a felső max 20%-ban vannak. Ez alatt a különböző variációkat tekintve a nők mit képesek elfogadni és mit nem? Pl valakinek nincs kocsija, de saját lakásban lakik egyedül és átlagosan keres. Vagy lakótárssal bérel lakást, de van kocsija és jól keres. Stb-stb, értitek már.
Mi az ami ezek közül a legfontosabb? Mi az ami "enyhítő körülmény" leginkább és ha megvan, akkor a többiből a kevésbé tökéletes is elfogadható már?
28/F
Ott a válasz a kérdesedben
"Külön élés, saját lakás, autó, munka, jó munka"
Ez a rajtengedély.. ALAP
1. Munka - Elég egyértelmű, szerintem ezen nincs mit magyarázni. Én is dolgozom.
2. Külön élés - A szülőkkel élés nagyon ritkán működik úgy, hogy ne maradjon gyerek.
Többi nem olyan fontos. A jó munka nyilván jobb, mintha utálná.
6.-nak.
Rendben, de akkor ne verje a nyálát a fiú/lány, hogy neki SAJÁT lakása van! Ő is csak albérletes, csak itt a lakás tulaja a XYW BANK.
"Jó nyilván az a tökéletes, ha saját lakásban lakik egyedül"
Kövezzetek meg, de szerintem nem az a tökéletes. Mi ketten együtt újítottuk fel a közös otthonunkat és együtt költöztünk be, így sokkal jobban a KÖZÖS igényeinkre van szabva minden, szerintem ez így tökéletes, nem csak egyikünknek kellett alkalmazkodni a másik már meglevő dolgaihoz.
Az autó nekem teljesen semleges, gyűlölök autóval utazni így én úgyse fogok beleülni, maximum ha végképp muszáj. Az pedig irreleváns, hogy más ember mivel utazik mikor nélkülem teszi.
Azt viszont fontosnak tartom, hogy legyen valamiféle munkája amiben van potenciál - értsd. el tudja tartani magát, vagy a jövőben el fogja tudni. (Itt ugye nem mindegy, hogy 21 vagy 29 éves férfiról van szó.)
3. Vagy családi segítség. A család sem kell milliárdos legyen, ha ajándékba adnak 5-10-15 milliót, a lakás árának negyedét, felét, az is hatalmas segítség. Vagy valamilyen módon magától összekalapozott önerő (pl pár év külföldi munka). Vagy lakáshitel. Vagy ezek kombinációja.
4. Ne trollkodj.
5. A munkát úgy értettem, hogy nyilván van valamilyen munkája, csak lehet még pályakezdő és hiába van piacképes szakmája, még nem keres annyit, mint majd 5-10 év múlva kereshet. Vagy ne adja az ég tényleg nincs jó munkája/szakmája.
Nem csak szülőkkel vagy egyedül élhet valaki. Albérletben lakótárssal. És ott sem kell idegenekkel lakni, sokan laknak rokonukkal, barátjukkal, ismerősükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!