Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontossági sorrend anyagilag egy férfinél a huszonéves nők szemében? Külön élés, saját lakás, autó, munka, jó munka, stb. Mit fogadnak el, mit nem?

Figyelt kérdés

Jó nyilván az a tökéletes, ha saját lakásban lakik egyedül, van autója és van jól fizető munkája. De most nézzük azokat, aki a 25-35 évesek között nem ebben a felső max 20%-ban vannak. Ez alatt a különböző variációkat tekintve a nők mit képesek elfogadni és mit nem? Pl valakinek nincs kocsija, de saját lakásban lakik egyedül és átlagosan keres. Vagy lakótárssal bérel lakást, de van kocsija és jól keres. Stb-stb, értitek már.

Mi az ami ezek közül a legfontosabb? Mi az ami "enyhítő körülmény" leginkább és ha megvan, akkor a többiből a kevésbé tökéletes is elfogadható már?

28/F

2021. máj. 20. 15:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igaz még a huszas éveim elején vagyok, de szerintem ez soktényezős.

Pl ha eddig albiban voltál, de hazaköltöztél hogy segíts idős anyukádnak, azzal semmi baj. Számomra még az se gáz, ha egyetem végéig otthon lakik valaki, mert nappalis suli mellett nehéz úgy dolgozni, hogy abból albérletet is fenntartson és még legyen ideje is szórakozásra, kapcsolatra.

Ha egyetemista és otthon van, akkor egy jó munka vagy kocsi dobhat a dolgokon. Ha albérletben él, akkor nem zavar ha azt mondja, hogy kocsit emellett nem tud fenntartani. Persze ha már végzett a sulival, akkor jó lenne ha kirepülne a fészekből és nem élne ott még 50 évesen is. Akkor jön szóba az, hogy legyen egy olyan munkája amiből megél, ami mellett tud valamennyit félretenni és haladni az életben. De láttam már példát arra, ahol hiába volt jó munka 0 megtakarítás volt és ahol közepes munka volt, mégis félrerakott az illető és lett kocsija.

De ha mindent megkapott anyuéktól és konkrétan semmit nem tett egyikért se, akkor teljesen mindegy, hogy kacsalábon forgó villában él, 86 kocsival az én szememben nem fog semmit érni. Akkor sokkal inkább lennék valakivel, aki saját maga pakolja össze az életét, esetleg még segít a családjának, akár anyagiakban, akár időben.

De ez teljesen az én személyes véleményem, később lehet változik, ahol én is befejezem az egyetemet. (21)

2021. máj. 20. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Megint milyen hulye kerdes ez? Ha nincs lakasod, akkor ezutan majd lesz? Nem inkabb azokkal kene foglalkoznod, akiknel nem a kulon lakas lete vagy nem lete a preferencia?
2021. máj. 20. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon kevesen vannak 30 alatt azok akiknek saját lakása vagy háza van, hacsak nem örökölt valahonnan.

mondjuk egyetem után tegyük fel 24 évesen elkezdesz dolgozni, keress mondjuk havi 400.000 Ft-ot de azzal már sokat mondok...

Szóval ha elmész mondjuk albérletbe mondjuk spórolj havi 100.000 Ft-ot. Az évi 1.200.000 Ft az 6 év alatt 7.200.000 Ft. Abból még nem veszel se lakást se házat csak hitelre akkor is.

30 évesen még mindig nincs saját lakásod tisztán de már nem albérletre költesz hanem a kölcsönre.

első időben spórolhatsz mondjuk 2.000.000 Ft-ot amit elköltesz autóra.

és már csak 5.200.000 Ft-od marad. azaz annyival több kölcsön annyival több évig fizeted.

Saját lakás keveseknek adatik meg és még egy 2 milliós autó is keveseknek adatik meg főleg ha elköltöznek otthonról.

Ha viszont 30 éves korodig otthon élsz jóval többet tudsz spórolni, akár havi 100-assal is többet.

Szóval el kell dönteni mi a fontosabb.

És még fontosabb, hogy ezt egy nő is fel tudja e fogni? De ugyanakkor 2-en ha 2-en költöztök el közösen albérletbe eleinte már megint jobb.

Ergo ha a nő értelmes lény akkor első körben nem problémázik azon , hogy otthon élsz, henem 2-en mentek el együtt. (nálunk legalább is így volt)

2021. máj. 20. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

A munka fontos ez egyértelmű

Az, hogy külön éljen szintén nagyon fontos számomra.

Én nem várom el, hogy saját lakása legyen. De egy albérlet amit fenn tud tartani szerintem az a minimum.

A kocsi sem fontos, persze jó ha van.

Nem várok el olyat amit én nem tudok nyújtani.

De a 2 legfontosabb az biztos, hogy az, hogy legyen egy munkája amiből normálisan megtud élni és külön éljen a szülőktől!

29/N

2021. máj. 20. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
13 miert van igy lepontozva, itt csupa upper class-beli valaszol, akinek a szulei vettek lakast? Nekem csak az szamit, hogy dolgozzon, vagy legyen valamilyen fix bevetele valahonnan, es lehetoleg ne gyulolje, amit csinal. Ha otthon lakik, az se erdekel, majd osszekoltozunk. Az persze zavarna, ha nem is akarna elszakadni anyu szoknyaja mellol. Auto vegkepp nem erdekel, csoro falusi csaladban nottem fel, a szuleim a mai napig alberletben laknak es autonk se volt soha. 5 evet tanultam es vegiggurcoltem az egyetemet penztarban es gyorsetteremben, mert semmilyen tamogatasra nem szamithattam, megsincs semmim igy diploma utan kozel 1 evvel (marmint sajat auto, lakas, millios megtakaritas), igy megis hogy varhatnam el a masiktol?
2021. máj. 20. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyival egészítenélek ki, hogy az önerőt se feledjük, ami már önmagában többmilliós összeg.

2021. máj. 20. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Miert is trollkodnék?

2021. máj. 20. 17:26
 18/20 anonim ***** válasza:
35%
Minden nőnél kizáró ok, ha a férfi a szüleivel él, ha nincs autója, ha rosszul keres, ha alacsony, ha csúnya. Ezek közül egy is elég ahhoz, hogy ne lehessen nőd.
2021. máj. 20. 19:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálam a "csúnyasag" nem baj..ha ápolt és igenyes! A tobbi igaz

2021. máj. 20. 19:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Pontosan azért kell otthon lakni ameddig lehet, hogy az ember félre tudja tenni a fizetését és meglegyen legalább az önerő 30 éves korára.

Albérlet mellett ez lehetetlen. Bp-en 150 ezer egy normális albérlet, még ha többen osztoznak rajta (ami persze megint nem nyerő) is elég macerás a dolog.

Egyébként szerintem a jó karrier potenciál = stabil anyagi háttér lehetősége adott, autó megléte = rugalmasság, sok közös program lehetőség, külön élés, saját lakás. Valahogy így lehet a sorrend. Legalábbis szerintem.

A saját lakás igazából sokat nem jelent, mivel nem egy annyira látványos dolog. Oké, Pesten valami új építésű garzon biztos sokat számít, de vidéken annyira nem nagy cucc egy saját ingatlan, főleg minél kisebb településen él valaki.

Anno 5- éve itt fillérekért lehetett venni 40-50nm-es lakást, sokaknak szülei simán meg tudtak venni akár többet is, ha másra nem hitelre. Illetve egy normálisabb végzettségű, vagy akár jobb pozícióban lévő ember is össze tudta spórolni egy ilyen árát, normális hitelösszeggel, amit mára simán törlesztett.

Pesten és drágább megyeszékhelyeken tudom más. Ott szinte esélytelen (60 milliós panelek pff...)

2021. máj. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!