Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy huszonéves lány hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy huszonéves lány hogyan legyen nyitottabb a minden napokban?

Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz, hogy egy lány nyitottabbnak tűnjön? Mosolyogni szoktam, kedvesnek,aranyosnak, csinosnak mondanak. A covid előtt se éltem valami társasági életet, csak munkába járok meg boltba és nagyjából ennyi.
2021. márc. 21. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod? Mert ha úgy vesszük, te már most is nyitott vagy.
2021. márc. 21. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy tűnjön? xd

hát ha csak tűnjön akkor ennyi amit leírtál magad is

2021. márc. 21. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
3%
Szét kell tenni a lábát...
2021. márc. 21. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Bocsi, de nem egészen értem a kérdést :D Mire akarsz nyitottabbnak tűnni? Ismerkedésre? Barátkozásra?
2021. márc. 21. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, komoly párkapcsolatot keresek, de nem jön össze igaz, nem is vagyok férfiakkal teli közegbe ahol ismerkedni tudnék, mert a kollégáim nagy része nő így a munkahelyi ismerkedés kizárva. Marad az internet ahol nehéz ki fogni egy normális értékrenddel rendelkező korombeli pasit.
2021. márc. 21. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy🤷🏻‍♀️

1-2 bor után...?

2021. márc. 21. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt itt lesznek bőven jelentkezőid.

Másrészt dating app-et érdemes használnod, főleg most, amikor pandémia van, szinte oda korlátozódik mindenki, odakinn a városban, utcákon semmi szocializálódási lehetőség nincs.

Amikor a profilod megcsinálod, linkeld be akár az instád is. Ott is fognak utána jelentkezni nálad. Ezzel még nyitottabbá válsz.

Persze becsúszhatnak zaklatók, creepy alakok, akiket a valóságban is elkerülnél, de a nyitottság növelésével növekednek a kockázatok is, hogy olyanok írnak rád, akiket bottal nem piszkálnál.

Amikor képet töltesz fel, legyenek rólad igényes képeid, legyen komoly is, meg legyen mosolygós is.

2021. márc. 21. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát most a covid időszakában szerintem sehogy. Ha esetleg vége lesz valaha, akkor utána esetleg. De nem lesz újra olyan a világ, mint előtte, az tuti. Egy új világrendhez bevezetés után megjósolhatatlan, hogy fognak alakulni az emberi kapcsolatok. Szerintem el lesznek lehetetlenítve. Nem látok sok esélyt. 31f
2021. márc. 21. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Nyitottnak "tűnni"? Hazugsággal kezdesz egy kapcsolatot, te fogod megszívni.
2021. márc. 21. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudsz nyitottabbnak tűnni. Ez egyszerűen nem így működik.

Amint ismét lehet, el kell járnod társaságba. A sok új emberrel való érintkezés, beszélgetés vezet oda, hogy nyitottabb leszel.

2021. márc. 21. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!