Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha férfinek nincs lakása hogy tudják elfogadni?
Nem Magyarországon hanem Nyugat Európai országokban ahol az itthoni árakhoz képest elképzelhetetlenül magasak az ingatlanárak.
És tényleg csak a gazdagok tudnak ingatlant vásárolni.
Ott gyakorlatban ez hogy működik hogy közös lakásban laknak 30-40 éves felnőttek ahol a privát szféra mindössze a kis szoba amit egy vagyonért bérelnek?
Akkor ezek szerint ott adaptálódnak ehhez az emberek és pl. mikor randizol akkor utána mindkét félnek a legtermészetesebb hogy a lakás ahová felviszed a randipartnered azon másokkal osztozol és igazából sosem tudtok csak kettesben lenni.
tipikus kérdés, ahol az ellenkező véleményt lefikázzák a nők. Semmi nem jó nekik.
ne lakjon lakótárssal
ne lakjon otthon
ne lakjon kisállattal
ne lakjon külvárosban
ne lakjon X szobás lakásban
ne legyen lakáshitele
stb
szerintem nagyon unalmas lányok (hangos ásítás)...
# 4
de ezt a kérdés nem Magyarországra hanem Nyugat-Európai viszonyokra értettem
# 5
de a kedvedért nézzünk magyarországi példát. Arról mi a véleményed aki egyelőre azért nem vesz mert nagyobbat, szebbet, jobbat szeretne és csak azért hogy sajátja legyen nem fog egy olcsóbbat, kisebbet venni?
ma 13:45
"Azért nem tudom elfogadni, mert ha én nőként tudtam lakást venni, 25-30 éves korom között, qurva gáz, ha egy pasi 30 évesen se."
Azért mert apucid adott neked rá 20 milliót. Erre vered magad. Szánalmas vagy.
7
Nem, kulfoldon megdolgoztam érte! Nagyon keményen! Nem, nem terpesztettem!
Masodszor, ha apuci tolta volna alám, akkor eleve nem irnék le ilyet...
ma 14:55
És aki nem külföldön, hanem itthon dolgozik annak is kéne 30 éves korára lakást venni? Mert hitelből lehet, de egy átlagos fizetésből nem fog összegyűlni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!