Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha férfinek nincs lakása hogy tudják elfogadni?
Nem Magyarországon hanem Nyugat Európai országokban ahol az itthoni árakhoz képest elképzelhetetlenül magasak az ingatlanárak.
És tényleg csak a gazdagok tudnak ingatlant vásárolni.
Ott gyakorlatban ez hogy működik hogy közös lakásban laknak 30-40 éves felnőttek ahol a privát szféra mindössze a kis szoba amit egy vagyonért bérelnek?
Akkor ezek szerint ott adaptálódnak ehhez az emberek és pl. mikor randizol akkor utána mindkét félnek a legtermészetesebb hogy a lakás ahová felviszed a randipartnered azon másokkal osztozol és igazából sosem tudtok csak kettesben lenni.
Nő vagyok, én nem tudtam venni saját lakást 35 éves koromra sem.
Azért ne legyen már valaki lúzer ezért...
# 11
mi férfiak annak számítunk sajnos
Az én példám itthon. 8 évet güriztem, spóroltam, hogy végre lakást vegyek. A lakás árak elszálltak olcsóbb nem lesz. Miért nem? Mert aki megveszi adott áron, az nem fogja olcsóbban eladni később.
Mit tehetek? 8 év összespórolt pénzéből veszek egy használt ingatlant, vagy egy újépítésű lakást veszek némi hitellel kiegészítve. Úgy gondoltam 8 év munkája többet ér annál, hogy egy 20-30-40 éves lakást, házat vegyek. Így hát vettem egy 36négyzetméteres újépítésű garzonlakást. 1-2 embernek tökéletes. Családot nem akarok alapítani. Ha úgy döntenék, hogy nagyobbat akarok sem adnám el. A hitelfelvétel minimális. Az önrészem 90%. 10 év alatt röhögve kifizetem a hitelt.
#15 tegnap 22:27
Nyomorúságos lehet élni 36 négyzetméteren. Én nekem 60-70 nm a megszokott és kertes ház ahol lehessen grillezni.
Férfiak!
Ha a nőnek nincs lakása, hogyan tudjátok elfogadni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!