Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki régimódi típusú nőket keresi az mire gondol ez alatt ?
Arra , hogy a nő htb és főz mos takarít kertet gondoz ? Vagy mire ?
Egyre több helyen olvasom ezt
Egyáltalán nem.
Nekem pl ha már mondjuk 25 felett van tök jó lenne ha elfelejtené, hogy csak a buliból áll az élet. Lehetne vele tervezni a jövőre nézve. Családcentrikus, na csak semmi kapkodás de érezzem már azt, hogy jó és gondoskodó anya lesz egyszer belőle. De már kezdek kiábrándulni mindenkiből, ez egy vágyálom kb.
Szóval nem szolga.
Nem a mostani ertekrednekkel rendelkezo hulladekokra gondol.
-foz
-rendben tartja a lakast, szereti a rendet
-egyben tartja a csaladot
- nem lusta igenytelen mind a mai lanyok nagy tobbsege
- nem plazakban eli az eletet
- nem a bulikbol all neki a vilag
-nem az interneten (facebook, instagram stb) el
es hasonlok
Mindezért cserébe te eltartod a nőt? Mert ugyebár a hagyományos családmodell az, hogy a férj dolgozik és eltartja a családot, a nő pedig cserébe takarít és a gyerekekkel van többet. De sok pasi ebből csak a második reszt szeretné és jó nagy hülye az a nő, aki ebbe belemegy.
5-ös, pedig a szüleink élete ebből állt. Anyám hazajött a munkából, aztán kezdte a második műszakot. Gyakorlatilag pihenni soha nem láttam. Ő azért vett ki szabit, hogy megcsinálja otthon a nagytakarítást. Cserébe jól meg is szólt mindenkit, aki nem ilyen volt.
-Te, miért vált el a Mari meg a Józsi?
-Jaj, hát az a Mari, láttad milyen rendetlen háziasszony? Nem is csoda, hogy Józsinak elege lett belőle.
Anyósom is, amikor megtudta, hogy nem főzök hétköznap, hanem ételfutártól rendelem az ebédet, hát teljesen kiborult, hogy ilyen hülyeségekre szórjuk a pénzt, mert lusta vagyok. Hozzáteszem, hogy a munkahelyemen kb. mindenki ufónak tart, mert szoktam főzni! Van olyan kolléganőm, aki a rántottánál többet nem tud összerakni.
Szóval igen, szerintem is, bejárónőt keres leginkább.
"nem az interneten (facebook, instagram stb) el":
Ez csak azért zavar titeket, mert pontosan tudjátok, hogy ott talál nálatok jobbat 5 perc alatt. Ha tradicionális és nem megy fel ezekre a helyekre, talán megtarthatjátok a nőt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!